2777
2789

تاپیک قبلم اگه خونده باشید متوجه میشید

سر یه شوخی گفتم من خواستگارام هرجوری که باشم منو میخوان اینم قاطی کرد شروع کرد توهین کردن

الان ادامه شات هارو میزارم واقعا نمیدونم چکار کنم زده به سرش دیوونسسسس😑😑😑

میشه کمکم کنید؟ بگید چکار کنم اعصابم خورد کرده نمیدونم چرا باهام انقدر بد حرف میزنه من کاری نکردم اصلا

شات ها هروقت بیاد لایکتون میکنم  

اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید منو ریپ نزنید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

من اصلا رابطه پسر خاله دختر خاله نمیدونم پسر دایی و... رو درک نکردم 

نه باهم چت میکنیم نه احساسی بهم داریم فقط در حد سالی چند بار دیدن 

شاید من عجیبم ولی اخه پسر خاله چکارس توهین کنه خود خالشم چرت بگه جوابشو میگیره 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اصلا هم که متوجه نشدی رفتاراش بخاطره اینه که دوست داره

نه هنوزم نمیخام بفهمم

چون هم من تک فرزندم هم اون همیشه میگه من خواهر کوچکترم تویی 

منم همین حسو بش دارم

من اصلا رابطه پسر خاله دختر خاله نمیدونم پسر دایی و... رو درک نکردم نه باهم چت میکنیم نه احساسی بهم ...

من با این خیلی صمیمی ام واقعا داداشمه نمیدونم شایدم من عجیبم.....