2777
2789
عنوان

خدا خودش چجوری به وجود اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 68 پست
یه ایه قران بود یادم نمیاد ...میکفت مثال نور خدا عین چراغبه که توی شیشه ای برافروخته شدهمیرم سرچش می ...

خداوند نور آسمان ها و زمین است؛ وصف نورش مانند چراغدانی است که در آن، چراغ پر فروغی است، و آن چراغ در میان قندیل بلورینی است، که آن قندیل بلورین گویی ستاره تابانی است، [و آن چراغ] از [روغن] درخت زیتونی پربرکت که نه شرقی است و نه غربی افروخته می شود، [و] روغن آن [از پاکی و صافی] نزدیک است روشنی بدهد گرچه آتشی به آن نرسیده باشد، نوری است بر فراز نوری؛ خدا هر کس را بخواهد به سوی نور خود هدایت می کند، و خدا برای مردم مثل ها می زند [تا حقایق را بفهمند] و خدا به همه چیز داناست.

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ذهن ادما ظرفیت و گنجایش درک کردن این مسائل رو نداره میگن بهش فکر نکنید برای ما شاید در این دنیا حقیقت این مسائل پوشیده س و اونطرف به جواب سوال هامون برسیم اینجا ازش سردر نمیاریم  و به کفر میرسیم 

اخه اون قبل ما بود ولی قبل ما چجوری بود اخه

خدا رو اگه نیرویی در کل جهان در نظر بگیریم دنیا قبل از انسان بوده

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

میشه چندتا کتاب معرفی کنی؟

امیدوارم چراغی در ذهن شما روشن شده باشه و مقدمه رشد معنوی شما بشه

لدت بردم از اینکه دنبال مطالعه هستید

من زمینه تحصیلیم مهندسی بود

و فقط برای دل خودم خیلی محدود در زمینه های دیگه مطالعه داشتم اونم سالهای خیلی دور

وقتی نوجوون بودم کتاب های شهید مطهری را می خوندم و خیلی مفید بود مطالب خیلی مهم را به زبان بسیار ساده بیان می کرد

ولی در این زمینه اگه زندگی پس از زندگی را دیده باشید توصیفاتشون از زمانی که ارتباطشون با دنیا قطع می شه خیلی جالبه

خیلی سال پیش استاد معارف ما کنابی به اسم زندگی پس از زندگی معرفی کرد از یک نویسنده خارجی

یک خانم مسیحی که تجربه ی نزدیک به مرگ داشت و بعد همچین کتابی را می نویسه

ما اون زمان نتونستیم کتاب را پیدا کنیم و بعد فراموشش کردیم

کتاب های علامه مصباح در همه زمینه ها خوبن 

شاید یه مقدار سنگین باشن ولی عالی هستن

من قسمتایی از کتاب شب های پیشاور را خوندم 

موضوع اثبات حقانیت تشبع بود

فقط یک نکته را بگم 

خیلی مراقب باشید به دام عرفان های کاذب نیفتید

متاسفانه در این دوره خیلی زیاد شدن

و گاها عرفان های شیطانی را نشر می دن

حتی برخیشون با فروختن روحشون به شیطان قدرت های شیطانی بدست آوردن و خیلی خطرناکن

برای رهایی از اینا بیشتر سعی کنید نزدیک قرآن باشید

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474