2777
2789

هیات امنایی ثبت نام نکردی ازمون بدی؟

من دو هفته پیش ازمون دادم امشب نتیحه ها اومد قبول شدم خداروشکر البته نمونه دولتی میخوام برم منتظرم نتیجه آزمون نمونه بیاد یه دو سه هفته دیگه

ازمون نمونه شرکت کردی ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیات امنایی ثبت نام نکردی ازمون بدی؟من دو هفته پیش ازمون دادم امشب نتیحه ها اومد قبول شدم خداروشکر ا ...

هیات امنایی رو اصلا یادشم نبودیم ، اگه بودیم ازمون سی و میدادم حتما

ببین برو هیات امنایی شهرتون بپرس البته فکر کنم دیگه خیلی دیره چون مدارس ازمون رو برگزار کردن اکثرا

ولی خب هیات امنایی ها مثل نمونه دولتی هستن 

دانش آموزا با ازمون وارد ندرسه میشن تعداد شون هم زیاد نیس تو هر کلاس

الان اینی که من قبول شدم کلا دو تا کلاس تجربی داره تو هر کلاس هم ۲۰ نفر دانش آموز هست کلا

و اینکه از نظر امکانات و معلم ها هم از مدارس عادی خیلی بهتره 

سمپاد ازمون دادم ولی فکر نمیکنم قبول شم

حساب نکردی ببینی چند تا درست و غلط داری؟

مدارس شاهد هم خیلی خوبن به نسبت از عادی ها بهترن

ببین اگه مدرسه عادی که خیلی سخت گیر باشن پیدا کردی برو

اگرم نه غیرانتفاعی های خوب هم زیاد هس اونم میتونی بری

اگرم غیرانتفاعی نمیخوای بری برو شاهد

شاهد هم خیلی خوبه 

معلم های واقعا خوبی دارن ولی به قول مادرتون بله سطح بچه ها پایینهلول معلم هاش حتی از نمونه دولتی هم ...

مامانم میگه سطحشون خوبه ،واقعا نمیدونم چیکار کنم ، غیر انتفاعی چطوره ، شما خودتون چه مدرسه ای بودین

حساب نکردی ببینی چند تا درست و غلط داری؟مدارس شاهد هم خیلی خوبن به نسبت از عادی ها بهترنببین اگه مدر ...

چرا ، درسای عمومی حدود ۴۰ -۳۰ درصد ، ریاضی و علوم ولی خیلی کم و بد زدم

معلم های واقعا خوبی دارن ولی به قول مادرتون بله سطح بچه ها پایینهلول معلم هاش حتی از نمونه دولتی هم ...

ببین چیزی که داخل مدارس شاهد من اصلا نمی‌پسندم اینه که کلا خیلی درگیر مسائل مذهبی هستن 

دانش آموزا رو میگن مسابقات قرآن شرکت کنن چمیدونم میگن باید چادر بپوشید و کلا اینجور مسائل که بنظر من متوسطه دوم فقط مسئله مهم کنکوره نباید دانش آموز رو درگیر حاشیه کرد

ولی خب همین که معلم هاش خوبن باز چیز خوبیه 

البته که جو مدرسه و دانش آموزان دیگه خیلی تاثیر دارن رو ادم

ببین چیزی که داخل مدارس شاهد من اصلا نمی‌پسندم اینه که کلا خیلی درگیر مسائل مذهبی هستن دانش آموزا رو ...

خب منم یکی از مشکلاتم همینه ، اصلا مذهبی نیستم و نمیتونم به زور چادر بپوشم یا تو کارم دخالت کنن