2777
2789

🤣🤦🏻‍♀️

اخه چیه این برق قطع کردنا و اب قطع کردنا و هوای شدیدا گرم و گرونی و نبود کار و پول  و نبود پول و نبود پول  😐

ای خداااااااااااااااا از دست این بنده‌هات کجا فرار کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار که هست ولی تو حقوقش پول نیست

کارم اونجوری که باید باشه نیست ..میری مصاحبه میگن یه هفته دیگه ..یه هفته دیگه دوباره یه چیز دیگه میگن میندازن یه هفته دیگه و همین‌طوریه که ۶ ماهه ول معطلیم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
پس قدیماهیچ کدوم اصلانبود چیکارمیکردن ؟

قدیما حیوون داشتن. واسه خودشون چیز میز میکاشتن لااقل این دغدغه رو نداشتن ک وای فلان چیز تموم شد پول نیس برن بگیرن

ای خداااااااااااااااا از دست این بنده‌هات کجا فرار کنم؟