2777
2789

من کتف و بال مزه دار کردم 

بعد دوساعت یادم افتاد که اینا نشسته بودن 

نمیتونستم دیگ ازمواد دربیارم بشورم چون وقت نبود

حالا گذاشتم تو فر دمای ۲۰۰ درجه پخته بشه 

به نظرتون مشکلی ندارع؟؟؟؟

اینم بگم خون آلود و اینا نبودن

هرچه درجُستن آنی،آنی🍃🌻(بالاخره منم بعداز۴سال کاربری جدید زدم😂دلم همیشه این روزو میخواست🤭)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کلا هیچ وقت نه مرغ رو میشورم‌ نه گوشت قرمز

واقعاااا؟بعد مشکلی پیش نیومده تا حالا؟؟؟

هرچه درجُستن آنی،آنی🍃🌻(بالاخره منم بعداز۴سال کاربری جدید زدم😂دلم همیشه این روزو میخواست🤭)

چرا  دست میخوره  اخه    

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

بعد مرغ  باید بشوری    گاهی پر و   اون  راخل  شکمش     اون صورتیا     باید  بکنی  بو بدی  میده

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

دگه شده  حالا دوراهی داری  یکی اینکه در و بزنین به دریا بخورین  یه راه بریزیم دور پیشی های محل بخورن  ولی اگه بچه داری بهش نده فقط خودتون اگه سیستم ایمنی قویی دارین بخورین

بعد فامیل ما بعد شستن مرغ زیر آب غسلش میداد🫤

غسل چی🤣🤣🤣

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘