2777
2789

دختر خاله ام ازدواج کرده و همسرش هیچی نداره تهش شوهر خالم مجبور شد براشون خونه گرفت و وسایل خونه و اینا 

در تمام طول زندگی هم همین شوهر خاله ام ساپورتشون کرده 

دختر خاله ام از هر نظر از همسرش سر تره و به معنی واقعی خانومه با اینحال خونواده ی همین شوهر چشم دیدنش رو ندارن 

حالا امروز من اونجا بودم یه هو بهم گفت خیلی دلم میخواد برم سینما یه هو شوهرش در حالی که اخم کرده بود و تن صداشو بالا برده بود گفت چی؟ چشم من روشن سینما میدونی جای چیه؟ بهش گفتم بگو جای چیه؟گفت من میدونم جای چیه و جای کیاست 

حقیقتا حالم بهم خورد از این طرز فکر فشل و قدیمی 

فیس دختر خالم رو هم نگاه کردم که چه قدر ناراحته و پشیمونی ازش میباره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحال شوهره تو این وضعیت هم به زن رسیده هم به پول و خونه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه ام داره؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بنظرم به زندگی اونا کار نداشته باش شما 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
همین الان داشتم احساس تنهایی میکردم ک تاپیکتو دیدم خداروشکر کردم این نوع دردسر هارو ندارم!

دقیقا من خودمم مثل شما تا یه روز قبلش حس بدی از تنهایی داشتم اما الان متوجه شدم تنهایی بهتر از داشتن آقا بالاسره اینجوریه