2777
2789
عنوان

از زندگی وشوهر وبچه هام متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 34 پست

عزیزم حق داری اما واقعا خیانت راهش نیست،باهاش صحبت کن اگر قبول نمیکنه ببرش پیشه مشاوره یا با  بزرگترش صحبت کن کمکتون کنه،

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه تاپیکی الان دیدم ک زنه خیانت کرده بود شوهرش طلاقش داده بود حالا هر چی التماسش میکرد شوهره محلش ن ...

اسم کاربریت مفهوم خاصی برات داره؟ تو۴۰سالگی اتفاقی برات افتاده؟

🦋

از تو بعیده

واقعا خودمم موندم تو رفتارم ولی کاش جرات خیانت داشتم حداقل اینجا مینویسم دلم خنک بشه تو واقعیت که حتی به کسی فکر نمیکنم

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
همسر منم همینه ولی برام مهم نیست خودم مگه پا و زانو ندارم

یه چیزی که خیلی اذیت کننده س،  اونا جلوی چشم من پول بیخودی خرج میکنن،  پولی که واسه ی من چقدر بدست اوردن و جمع کرذنش سخته

چطور بعضی زنا افسار شوهراشون میگیرن تو دستشون! مثلا زن داداش من طوریه که حتی اگه۲۰۰تومن تو کارت دادا ...

چی بگم والا . بعد شوهر من بهش میگم پول بده برای خواهرت کادو بخرم دعوا میکنه قهر میکنه 

واقعا خودمم موندم تو رفتارم ولی کاش جرات خیانت داشتم حداقل اینجا مینویسم دلم خنک بشه تو واقعیت که حت ...

زنده باشی آبجی 

انشالله که همیشه سالم و سلامت باشید 

کاربری دست دو نفره من و عمه جونم 

چرا تا مشکلی پیش میاد اینقد ضعیفید ک میگیید میخوام خیانت کنمپ شرافت خودتون کجا رفتهحیا کجا رفتهتعهدی ...

اون تعهد نداده فقط من تعهد دادم اره. در ضمن اگه آنقدر خفن بودم که به جایی وصل بودم(برای شستشوی مغز مردم) که نمیومدم اینجا عر بزنم از بدبختی .

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم