2777
2789
عنوان

این مردا چرا اینجورین؟؟

508 بازدید | 38 پست

بچه هاشونو ایقد عاشقانه دوست دارن ولی با مامان بچه یه رفتار دیگه دارن

خو لامصب،اگه این زن نبود که نه ماه بار بچه رو تحمل کنه و بعد با هزار درد دنیاش بیاره که تو الان پدر نبودی

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میششهههه

از این مردا هیچی بعید نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
شوهر من که عاشق بچشم نیس چه برسه مامان بچش😆

واااای😂😂😂

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
 فهمیدین چشونه به منم بگین 😂

اگه من فهمیدم چرا دو روزه باهام قهر کرده حرف نمیزنه اینم کشف میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم . مادر بچشو هم دوست داره .ولی بچه ها یه شیرینی و تو دل برویی خاصی دارن ..

.....که مادره نداره لامذهب😂😂😂😂😂😂

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
عزیزم . مادر بچشو هم دوست داره .ولی بچه ها یه شیرینی و تو دل برویی خاصی دارن ..

آخه قهرهههههه

با همه میگه و میخنده به من که میرسه میشه برج زهرمار

یه بحث الکی که این همه قهر نداره

تازه من باید قهر کنم اون محل نمیذاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40