2777
2789
عنوان

بنظرتون اصلا مادرشوهر خوب وجود داره 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 42 پست
خدا بیامرزه مادر عزیزت رو 🖤گلم میشه بیای تاپیک آخرم کارت دارم

ممنونم عزیزم. 🫂

چشم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

دقیقا بعدم هرکسی تو قبر خودش میخوابه اخه جالبه دختر خودش من در مقابلش باحجابم به اون چیزی نمگه منو ...

حرفقاش بزارید پای دل سوزی

به دل نگیرید

حال خوب خودتون را خراب نکنید

جلوش کمی رعایت کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بیامرز مادر من 💔💔💔فردا هم سالگردشه.. هیچ کار به کار عروس نداشت..میگفت اینجا مهمونن باید بهشون ...

الهی نور به قبرش بباره 🥲🌱

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

مادر شوهر من واقعا خجالت نمیکشه بیشتر از ده ساله عروسشونم خدا لعنتش کنه من حجابم بد نیس ولی با کفش تابستونی جوراب نمی پوشم ایشون خراسانی و کلا سبزه و اینا ،من شمالی ام و چهره ۳۶۰درجه متفاوت دارم طوری ک داخل عکس و جمعشون کاملا مشخصه من بینشون غریبم 🥲🥲🥲برگشته جلو جاری کوچیکه بهم میگه جورابت و جا گذاشتی از قصد ک خجالتم بده برگشت ب شوهرمم گفت شوهرم ب روش نیاورد گفت نه یعنی پیش جاری گامبوی منگل اب شدم از خجالت😁😅😅😅خدا لعنتت کنه چی میخوای از جونم پسرت دو سال امد و رفت پاشنه در و کند تا مادرم قبول کرد خجالت بکشید چرا اونوقت چیزی نگفتی الان ک پدر و مادرم ب رحمت خدا رفتن دم در اوردی

همیشه همینطوره مادرشوهرای خوب عروس خوب گیرشون نمیاد،مثل مادر من

دقیقا هرچی دریده گیرشون میفته

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

الهی نور به قبرش بباره 🥲🌱

ممنونم عزیزم 🫂🫂

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بهتره بپرسي عروس خوب اصلا وجود داره

بخدا که من عروس خوب خیلی زیاد دیدم ولی مادرشوهرم خوب فقط مادر پدرم بد نیست خوبی نمکنع ولی بدیم نمکنه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
جالبی اینجاست که به حساب ایشون خودشو با خدا میگیره ۲۴ ساعت نماز و قران و سوره زیر لب با حجاب حجاب ول ...

هر با حجابی که فرشته نیست عزیزم 

اما طبق چیزی که گفتی اختلاف پوشش دارین با هم انگار 

احتمالا همین یکی از دلایل باعث دلخوری ها شده 

اما این دلیل نمیشه که فقط این باعث بشه که پسرش کمک نکنه دلایل دیگه هست که شما و یا دیگری متوجهش نمیشیم 

گاهی میبینی مادرو دختر یا پدروپسر  هم با هم اختلاف نظر دارن و هیچ جوره با هم کنار نمیان و لج میکنن باهم 

اما این رو بهت بگم که زن و شوهر باید باهم خوب باشن و پشت هم باشن بقیه زیاد تاثیر نداره تو زندگی مشترک اما

اما خانواده طرف خوب باشه و زن و شوهر سازشگرو خوب باهم نباشن هیچ کاری نمیشه کرد و باعث عذاب 

زیاد خودتو درگیر مادر شوهر نکن دوری دوستی و احترام و در جمعشون سکوت اما خب وقتی مامانشون هستی سعی کن در سفره انداختن و گاهی ظرف شستن کمک کنی این یعنی خوبی تو و اینکه باهاشون سر جنگ نداری اونا هم نه توقع زیاد میکنن و نه باهات دشمنی 

مادر شوهر من واقعا خجالت نمیکشه بیشتر از ده ساله عروسشونم خدا لعنتش کنه من حجابم بد نیس ولی با کفش ت ...

ول کن بابا اینا کلا بیشرفن کاش منم جاری داشتم جلو اون میگفت من پشت موتور مینشستم تابستون بود هوا گرم بود پاچه شلوارم کوتاه چون دلم مخواد کوتاه بخرم پاهام پوره اومدم خونشون مادرشوهرم زد رو دستش جلو شوهرم برادر شوهرم پدر شوهرم همه گفت وااای تو اینجوری نشستی پشت موتور با این مچ پاهای سفید همه مردا حتما نگا مکردن شوهرم همچنین سرخ شد گفت حالا دگ مردا ندید پدید نیستن که بخوان نگا کنن بعدم به کسی ربط نداره ولی بازم میگه 

ول کن بابا اینا کلا بیشرفن کاش منم جاری داشتم جلو اون میگفت من پشت موتور مینشستم تابستون بود هوا گرم ...

عزیزم همه برادرشوهرام ۳ تا و پدرشوهرمم بودن ب اضاف جاری خانم سیا سوخته ام!!!از خجالت اب شدم این تازه ی نمونه اش بوده ک گفتم😁😅😅😅

هر با حجابی که فرشته نیست عزیزم اما طبق چیزی که گفتی اختلاف پوشش دارین با هم انگار احتمالا همین یکی ...

اره واقعا دوری و دوستی بهترین کاره  نه تنها ظرف و این چیزا کمک مکنم بلکه کلفتی هم مکنم براشون 😂 

دگ چند وقتیه نمیرم اصلا خونشون من از اون دختر های ساده بی سیاستم میرفتم خونشون دلم میسوخت کثیف بود همه خونشون که انقدر بزرگه رو تنها جارو میکشیدم که کمرم نابود میشد همه جای خونه شو مثل دسته گل میکردم حتی براشون غذام درست مکردم در حدی شده بود که به دختر خودش زنگ نمزد بیا کمک کن به من زنگ مزد بیا برا پدر شوهرت غذا درست کن من مخوام برم فلان جا 😐 منم احمق و مظلومم کلا میرفتم دگ وظیفه ام شده بود ک دگ نرفتم خونشون چه مدونم امیدوارم درست بشه مرسی از نظرت  عزیزم 

عزیزم همه برادرشوهرام ۳ تا و پدرشوهرمم بودن ب اضاف جاری خانم سیا سوخته ام!!!از خجالت اب شدم این تازه ...

😂😂 خدا بهمون صبر بده