2777
2789

والا ما که ندیدیم مادرشوهر خودم یک مار هفت خط تو پوست بره مهربون انقدر بی شرفه ک نگم از این باحجابا و مذهبی ها فقط ادا هستن منو کشته یعنی میرم خونشون مچ پام دیده میشه جلو شوهرم و همه گیر مده بهم بابا خوب به توچه با اینکه هزار بار شوهرم گفته به کسی ربط نداره موهام بیرونه گیرمیده ارایشم زیادباشه تیکه میندازه حسودمو میکنه انقدر حسودی مکنه ک میخواد خفه بشه نمتونه ببینع من حتی مسافرتم برم الان تو عقد از روز اول یک هزار تومن به شوهرم کمک نکرده با اینکه وضعشون توپه توپ من که راضی نیستم تازه پولای شوهرمم دستشون بوده کلا خانوادگی پولامونم خوردن  خدا لعنتشون کنه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در اساطیر روم باستان داریم که بهش میگن سجساعیعنی مادری که از مادر خودت بهتره و تو پسرش رو میگیری

😂😂خیلی خوبه مادرشوهر ...

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
آره مادرشوهر من خوبه.. انقدم به خودش میرسه انگار نه انگار که 60 سالشه 20 سال جوون تر دیده میشه.. دلش ...

والا خوشبحالت من از خدام بود مادرشوهرم یکم ادم باشه من خیلی برون گرام خوش مگذشت ولی چ فایده سلیطه ب تمام معنا  ...

بله مادرشوهر من یه فرشته هست 

البته اینو من فقط نمیگم 

همه میگن در مقابل همه فرشته صفت رفتار میکنه 

واقعا زن باخدا به این میگن بچه هاش هم خوب تربیت کرده 

دنیا خیلی به همچین آدمهایی احتیاج داره 

اما شاید فقط یک درصد اتفاق افتاده همچین آدمی در دنیا 

در مقابل تا دلت بخواد مادر شوهر بد یا بی عقل دیدم در دنیا

ادم بد رفتاریش  یا بخاطر بیعقلیه یا بخاطر با خدا نبودن حالا هر کی میخواد باشه مادرشوهر یا زن همسایه یا حتی خواهر یا برادر 

بله مادرشوهر من یه فرشته هست البته اینو من فقط نمیگم همه میگن در مقابل همه فرشته صفت رفتار میکنه واق ...

جالبی اینجاست که به حساب ایشون خودشو با خدا میگیره ۲۴ ساعت نماز و قران و سوره زیر لب با حجاب حجاب ولی خوب 😂 ما ازش خوبی ندیدیم