2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بهم گف خوبم ب شوهرم گفته خیلی مریضم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا مادر شوهر چهار روز دیگه به شوهر اسی میگه نیومد سوپ بپز سر بزنه و....پس چرا دست مادر رو نکنی ت ...

وظیفه عروس نیست اولا

بعدش هم نهایت به شوهرش بگه به من گفتن خوبن

باز اگر لازم میدونی بریم خونشون یا میخوای سوپ درست کنم؟

درهرحال شوهرش که در جریان هست  فوقش خود شوهر میگه پاشو سوپ درست کن 

واقعا اونقدر اهمیت نداره

وظیفه عروس نیست اولابعدش هم نهایت به شوهرش بگه به من گفتن خوبنباز اگر لازم میدونی بریم خونشون یا میخ ...

پس خانواده شوهر خوبی داری

اگر مثل مادر شوهر من بود می‌گفت بیا فرش بشور بیا خونه تمیز کن 

چرا تو خونه من نشستی پاشو چایی بیار برای دخترم اینجوری نمیگفتی

سلام کنی میگن چرا بلند سلام کرد داد زده سرمون و.... الان میگفتی موضوع مهمی هست

و وقتی دوبار دست مادر شوهر برای شوهر رو کنی دیگه مادرشوهر دو رو بازی در نمیار

وظیفه عروس نیست اولابعدش هم نهایت به شوهرش بگه به من گفتن خوبنباز اگر لازم میدونی بریم خونشون یا میخ ...

مادر شوهر من جلو شوهرم یک مدل بود پشت سرش شمر بود

من با همین ضبط صدا و.... دستش تا حدی رو‌کردم

پس خانواده شوهر خوبی داریاگر مثل مادر شوهر من بود می‌گفت بیا فرش بشور بیا خونه تمیز کن چرا تو خونه م ...

مادرشوهر من انتظار داشت الیته اوایل ولی خوب نرفتم

اتفاقا باعث دعوا با شوهرم میشد ولی به شوهرم گفتم من در برابر مامانت وظیفه ندارم چون هیچ وفت حتی نوه خودش یه ساعت نگه نداشته ....

من ۱۷ساله ازدواج کردم و پشت سر گذاشتم این چیرا رو

خدایی شما چته برو شیرینی بخر با همه آشتی کنساده چهار روز دیگه همون مادر شوهر میخواد به شوهر اسی بگه ...

شما اگه تجربه بد داری یا مادرشوهرت اینجوریه قرار نیست به همه تعمیم بدی خودت آنقدر فکر شوم تو سرت هست ذاتت درست نیست بعد توقع داری آدمای خوب وارد زندگیت بشن؟ واقعا تاسف که تو سال ۲۰۲۵ هنوز درگیر مادرشوهرین

مادرشوهر من انتظار داشت الیته اوایل ولی خوب نرفتماتفاقا باعث دعوا با شوهرم میشد ولی به شوهرم گفتم من ...

خوب پس درک باید کنی ک مادر شوهر ممکن زندگی خراب کنه پس همون اول دستش رو کنی راحت میشی 

شما اگه تجربه بد داری یا مادرشوهرت اینجوریه قرار نیست به همه تعمیم بدی خودت آنقدر فکر شوم تو سرت هست ...

جواب حرف زشت شما باشه اون دنیا 

جلو خدا ازت میپرسم من ذات بدی دارم یا نه

اونجا باید ثابت کنی ذات من بد هست و چه بدی ازم دیذب 

و تا نتونی ثابت کنی حلالت نمیکنم.دیدار به قیامت

دیگه هم جواب من نده

چون متنفرم از آدم های ک به اسی راه حل میدی سرمیان جواب میدن توهین میکنن ک مثلا خیلی حالی شون هست 

جواب حرف زشت شما باشه اون دنیا جلو خدا ازت میپرسم من ذات بدی دارم یا نهاونجا باید ثابت کنی ذات من بد ...

نگاه کن جواب منو با خدا پیغمبر نده کم میاری پای خدارو وسط نکش ،همین حرف شما که اومدی راهکار دادی صدا ظبط کن تا آبروی مادرشوهر رو ببری وقتی توی زندگیشون نیستی و حتی نمیدونی شاید اون زن واقعا مریض بوده و تو اومدی بر علیهش توطعه چیدی اتفاقا شما هم باید اون دنیا جواب بدی شاید با همین جملت باعث بشی زندگیشون خراب شده واقعا واست متاسفم و همچنان معتقدم خیلی بد ذاتی ،روز خوش خدا به دلت آرامش بده💋