همه اینطورین که حداقل دو سه بار دست پسره روشون بلند شده و در حالت عادی با فحش و تحقیر باهاشون حرف میزنه و کاملا هم براشون عادیه و اگه تو رابطت اینطوری نباشه براشون خیلی عجیبه مخصوصا اگه پسره تا حالا نزده باشتت😐😐 جالب اینه همشونم تو خانواده های مرفح و دخترای ادایی و باکلاس و زیبایی هستن نمیدونم چرا قدر خودشون رو نمیدونن واقعا من جنبه ی بعضی جمع هارو ندارم ی چیزایی که میشنوم تا مدت ها اعصابم خورد میشه چجوری اینقدر به کمتر از لیاقتشون میتونن قانع باشن!!! اکثرا هم با همون پسرا معتاد شدن و وقتی تو چیزی باهاشوننمیکشی تعجب میکنن میگن چرا مثلا فلان چیزو مصرف نمیکنی براشون عجیبع😐 خب عزیزم من باید از تو سوال کتم که تو چرا مصرف میکنی نه برعکس😐😐😐🤣🤣مغزم کشش نمیده واقعا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پشماممممممممممممممممم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اره منم دیدم که پسره اینطوری میگه ولی در عین حال یا خوششون میاد یا هنوز باهاش میمونن ولی اینکه بگی جانم دیگه یعنی اوضاع خیلی خیته