2777
2789

بخدا خسته شدیم از دستشون 

حسرت یه خواب تو خونمون بدون اینا رو داریم 

کاش برن بمیرن

مامان باباشون میرن عشق و حال این بیشعورا رو میندازن رو سر ما 

همشون بالا ۱۵ سن دارن هیچکدوم ظرفاشونو نمیشورن ، همشون ما میشوریم خونه رو ریخت و پاشه میکنن 

دیگه بریدم از دست مامان بالای بیشعورشون

کچا کوردم ایرانیمه🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

داییم*

کچا کوردم ایرانیمه🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

چه نسبتی دارن؟

شما خیلی بی زبونی

این کار یه ثانیه ی منه جوری رفتار کنم دیگه بچه شونو پیشم نفرستن

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نسبتی دارن؟شما خیلی بی زبونیاین کار یه ثانیه ی منه جوری رفتار کنم دیگه بچه شونو پیشم نفرستن

بچهای دایی بیشعورم

بخاطر داییم نمی‌تونیم چیزی بگیم که آقا ناراحت نشه

بچهای دایی بیشعورمبخاطر داییم نمی‌تونیم چیزی بگیم که آقا ناراحت نشه

دختر هنگ کردم پایین چیه😂

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بچهای دایی بیشعورمبخاطر داییم نمی‌تونیم چیزی بگیم که آقا ناراحت نشه

ساده اید دیگه 

ساده

چجوری نمیتونی همچین مسئله ی ساده ای رو بی ترس و خجالت مطرح کنی؟

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

ساده اید دیگه سادهچجوری نمیتونی همچین مسئله ی ساده ای رو بی ترس و خجالت مطرح کنی؟

چون جنگ جهانی بر پا می‌کنه داییم

چون جنگ جهانی بر پا می‌کنه داییم

و تا زمانی که شما از این جنگ بترسید،  باید سرویس و خدمات بدید

چه نسبتی دارن؟شما خیلی بی زبونیاین کار یه ثانیه ی منه جوری رفتار کنم دیگه بچه شونو پیشم نفرستن

دایی من داره طلاق میگیره مدام میاد خونه ما ...ریز به ریز دعواهاشون رو چند بار توضیح میده چند تا دروغ هم میزاره سرش بعد هم چهار تا توهین به ما می‌کنه میره..دعوای بزرگی راه انداختیم به خاله ام گفتیم نیاد خونه ما ...چند بار من و خواهرم با مادر و پدرم قهر کردیم ولی باز فایده ندارد... میتونی راهنمایی کنی چی کار کنیم دیگه؟

دایی من داره طلاق میگیره مدام میاد خونه ما ...ریز به ریز دعواهاشون رو چند بار توضیح میده چند تا دروغ ...

اخه بحث ایشون فرق داره 

مثلا استارتر راحت میتونه به پدر مادر بچه ها بگه ما نیاز به آرامش داریم بچه هاتونو نفرستید و جایی میرید بچه تونو ببرید با خودتون

اما دایی شما بچه نیست

اینجا شما نباید دخالت کنید و بنظرم بهتره غیر مستقیم باشه

مثلا اگه مادر بزرگ دارید به داییت بگه نرو خونه ی خواهرت شاید دامادت(پدر شما) خوشش نیاد 

پایین ؟

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^