2777
2789
اینا دست کم از جاهلینی که دخترارو زنده به گور میکردن ندا نحالا خوبه تاپیکاشون همه علیه پدرو مادرشونن ...

این خانم یه جوری تو تاپیک حرف زد و گفت گفت فقط زمانی که بدونم بچم پسر به دنیا میارم و دختر اخ و پیف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولشون کن بابا عزیزم.این سایت پر بچست که الکی برا خودشون یه چی میگن،یه حرفی میزنن به نتیجش فکر نمیکنن.اصلا ناراحت نشو.من خودم باردارم،وضع مالیمون در حد متوسطه،یه تازه به دوران رسیده بیشعور بهم گیر داده بود که چرا داری بچه میاریبدبخت بچت باید هروقت خیلی پولدار شدی بیاری.منم گفتم به تو ربطی نداره من بچم هرچی بخواد تا جایی که بتونم براش فراهم میکنم.ان شاءالله خدا بهت یه پسر قند عسل بده عزیزم،مثل ماااه.

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

فکر کنم دوست داری الکی بحث رو کش بدی، انشالله به خواستت برسی چرا ادامه میدی؟

خوب حق داره .دلش پسر خواسته .

ناراحتش کردند .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

اره به تو چه

پس تاپیک نزن توی تاپیکات همش دنبال جنجالی برو سر درس و مشقت

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

خوشت نمیاد نیا

قطعا از افراد جنسیت زده متنفرم باشه من میرم توهم برو دنبال رویاهای کوچیکت

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

من نمیدونم دیگرون چی گفتند .

ولی پسر دختر نداره .

اون خانم هم اشتباه کرده دختر دوست دارم .

مگر دست اونه .

دست خداست .

هرچی صلاحه .

ادم نه دحتر دوستی خوبه نه پسردوستی ..هر بنده ای برای خدا با ارزشه .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

قطعا از افراد جنسیت زده متنفرم باشه من میرم توهم برو دنبال رویاهای کوچیکت

اگه متنفری نیا تو تایپیکام اسمم که میبینی پس برو بیرون تا ناراحت نشی 

همیشه دلم میخواست چند تا پسر داشته باشم 😍 

احتمالا شما علاقه افراطی داری و بروز دادی و کاربرا ناراحت شدن

طبیعیه هرکس یه جنسیت رو بیشتر دوست داشته باشه ولی نباید اجباری در کار باشه و اگه جنسیت بچه اش مورد پسندش نبود غصه بخوره ناراحت باشه و بهش محبت نکنه و بین بچه هاش فرق بذاره

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

احتمالا شما علاقه افراطی داری و بروز دادی و کاربرا ناراحت شدنطبیعیه هرکس یه جنسیت رو بیشتر دوست داشت ...

من افراطی هستم ولی تا خیالم راحت نباشه جنسیتی که میخوام نباشه نمیارم 

احتمالا شما علاقه افراطی داری و بروز دادی و کاربرا ناراحت شدنطبیعیه هرکس یه جنسیت رو بیشتر دوست داشت ...

خودمم نمیدونم چرا اینقد دوست دارم 😂