2777
2789
عنوان

یه مرد متاهل بهم گیر داده

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 86 پست
تاریخش یادت نیس؟

نه یادم نبست 

بعد لغو کردم نمی‌دونم بشه پیدا کرد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من به جای تو ترسیدم😱

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خط عوض کن کلا 

بعد مرد حرف مفت زده، می‌خواسته مخ زی کنه عوضی .

با اسنپ شکایتش کن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
مرتیکهکاش میزدی ولی مثل حیوون خیانت نمیکردیبه هیج عنوان جوابشو نده، اصلا !عصبی شدم عه😑

جوابشو ندادم 

آخرین بار اینو گفتم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من به جای تو ترسیدم😱

ببین منم خیلی میترسم 

فکر کنم نزدیک خونه ما خونه داره 

میگم نکنه پیدام کنه

فازش چیه

اینا معلوم نیست چی جورین

اصلا محل ندید 

من اگه بودم میدادم شماره شو به یکی از محارمم مثل عمو دایی کسی چندتا فحش و دعوا بکنه بره پی کارش اگه نشد پیگیری قانونی می کنم

یه متاهل وقتی بخواد وارد رابطه دیگه بشه فقط یک کثافته، منظورم به اون آقا است 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
چی میخاد بنظرت؟ یه رابطه ی پنهانی وعشقوحال

یکسال بلاک کردم فقط 

ببین منم خیلی میترسم فکر کنم نزدیک خونه ما خونه داره میگم نکنه پیدام کنه

نمیدونم شاید اصلا تعقیبت کرده معلومه خیلی نره مواظب خودت باش نگرانم🫣

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

اینا معلوم نیست چی جوریناصلا محل ندید من اگه بودم میدادم شماره شو به یکی از محارمم مثل عمو دایی کسی ...

یکسال گذشته تو این یکسال فقط بلاک میکردم 

خدا خدا میکردم شوهرم نفهمه 

نمیدونم شاید اصلا تعقیبت کرده معلومه خیلی نره مواظب خودت باش نگرانم🫣

منم خیلی میترسم 

اینا معلوم نیست چی جوریناصلا محل ندید من اگه بودم میدادم شماره شو به یکی از محارمم مثل عمو دایی کسی ...

این کار درسته👍

رو دادی بهش حالا این حرفو میزنه

من یکسال فقط بلاک کردم