2777
2789
عنوان

یه مرد متاهل بهم گیر داده

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 86 پست

شمارت عوض کن

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

زنش رو چطور پیدا کنم ؟زندگیش خراب بشه دیگه ولم نمیکنه

خط عوض کن، فقط س گ محلی کن ، خودش خسته میشه می‌ره. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون مردک متاهل باید بترسه که خودش پیگیر زن شوهر دار شده .این خانم مگه جرم کرده که بترسه

نه نمیگم که بترسه من خودم میترسم ولی واقعا باید به یه نفر بگه این مشکل حل بشه

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

آهامحل ندید به پیاماش به هیچ وجهکاش به همسرتون میگفتید که اذیتتون می کنه ولی نگید از کی چون میگه با ...

شوهرم همین حوری بهم تهمت خیانت میزنه

دیگه چه برسه بفهمه یکی پیگیر منه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اون مردک متاهل باید بترسه که خودش پیگیر زن شوهر دار شده .این خانم مگه جرم کرده که بترسه

میترسم پیدام کنه 

از این پیگیری مریض گونه میترسم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

میترسم پیدام کنه از این پیگیری مریض گونه میترسم

نه اصلا نرو پیش مرده به حرفش گوش نده ممکنه هرکاری از دستش بربیاد بمون خونه هیچ جا نرو

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

بهش گفتم میدونی این کارت آخرش بی ابرویی هست زندگیت خراب میشه میگه کسی نمیفهمه فقط بیا ببینمت

همه سواستفاده گرا همین میگن.

نخواه ک توجیه اش کنی ‌‌. فقط س گ محلی کن.

اون نمی‌خواد ببینتت. میخوای بری پیشش که ازت سواستفاده ببخشید جنسی کنه.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نه اصلا نرو پیش مرده به حرفش گوش نده ممکنه هرکاری از دستش بربیاد بمون خونه هیچ جا نرو

نه نمیرم 

مطمئنم خونش نزدیک خونم هست 

میترسم منو ببینه 

نه نمیرم مطمئنم خونش نزدیک خونم هست میترسم منو ببینه

نه اصلا کاری نکن نگران هم نباش کاری از دستش بر نمیاد بیاد خونه که در خونه رو قفل کن

همه سواستفاده گرا همین میگن.نخواه ک توجیه اش کنی ‌‌. فقط س گ محلی کن.اون نمی‌خواد ببینتت. میخوای بری ...

یکساله بلاک می‌کنم فازش چیه ؟

یعنی خودش متوجه بشه

چاره ندارم 

نه اصلا کاری نکن نگران هم نباش کاری از دستش بر نمیاد بیاد خونه که در خونه رو قفل کن

قفل می‌کنم