2777
2789
عنوان

ازنظر شما هم این پذیرایی معمولیه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 23 پست
حالا مجبور نیستید دوجور خورشت درست کنی یه جور خورشت باسالاد تو ظرف های قشنگ وجدید کافیه برای مهمون ر ...

والا خانواده شوهرم حرف درمیارن ومجبورم 

حداقل سه مدل میوه باید باشه

تخمه و شربت 

و حتی گاهی چیپس وپفک

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

منم مامانم همینطوره همیشه غذای خوب و هفته ای یکبار دعوتمون می‌کنه ولی مادر شوهرم با اینکه داره همش م ...

چطور دلشون میاد؟

من نمیتونم درکشون کنم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو خودمو برامهمون میکشم باید همه چی سرسفره باشه نباشه استرس میگیرم هرکار میکنم نمیتونم راحت ...

منم دقیقا استرس میگیرم

حالا جالب هیچوقت هیچکدام ازهمون تو سختی به دردم نخوردن

خانواده خودم که اصلا نمیان خونم

منم مامانم همینطوره همیشه غذای خوب و هفته ای یکبار دعوتمون می‌کنه ولی مادر شوهرم با اینکه داره همش م ...

هفته پیش بعد ی ماه رفتیم اونجا ماکارونی گذاشته بود بدون ماست و سالاد و هیچی ماکارونی خالی 

کمم بود 

منم دیگ مث خودشون شام میذارم ن انقد کم ولی یچیز ساده 

هفته پیش بعد ی ماه رفتیم اونجا ماکارونی گذاشته بود بدون ماست و سالاد و هیچی ماکارونی خالی کمم بود من ...

خانواده شوهرمن اینجورن نه اهل میوه نه شیرینی وسالاد  نهایت خورش وبرنج با آب بیارن سرسفره

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
والا خانواده شوهرم حرف درمیارن ومجبورم حداقل سه مدل میوه باید باشهتخمه و شربت و حتی گاهی چیپس وپفک

خب حرف دربیارن مشکل ازشخصیت خودشونه پذیرایی درهمین حد کافیه مگه آدم چقدر میتونه بخوره من عاشق تزیین سفره م

ولی بادوجور خورشت موافق نیستم خورده نمیشه نمایشیه

خب حرف دربیارن مشکل ازشخصیت خودشونه پذیرایی درهمین حد کافیه مگه آدم چقدر میتونه بخوره من عاشق تزیین ...

دقیقا من شوهرم میگه زیاد بپز،رو سفره زیاد باشه

دست آخر من میمونم و یه عالم غذا که باید فریز کنم