2777
2789
عنوان

ازنظر شما هم این پذیرایی معمولیه

252 بازدید | 23 پست

خاله من خیلی زن مهربانی

برادرزاده شوهرخاله که چندساله ازدواج کرده،چون رابطه خوبی با خانواده خودش نداره

همیشه میان خونه خاله من که خونه عموش

خاله منم همیشه بهترین پذیرایی رو داره

اونا بادعوت نمیان،هر وقت بخوان میان

که خالم کمتر از غذایخورشتی نمیپزه براشون

الان دو سری که اونا خاله اینام دعوت میکنن

قرمه سبزی میپزن با مرغ

بدون مخلفات

وضع مالیشونم دراین حده که فعلا مستاجرن

البته خانه زیر شپصد متر نمیگیرن و محله متوسط

پژوپارس دارن

گوشی دستشون آیفون ۱۴ایناس

مغازه طلافروشی دارن،فقط یه بچه دارن

من خودم واقعا نمیتونم اینجوری غذا بزارم

قرمه سبزی تازه با گوشت گوسفندی به عنوان غذای دوم سفره هست

حتما زرشک پلو هم میزارم

بهسالاد فصل و همه چی

البته این زن برادرزاده شوهر خالم

از یه خانواده خیلی فقیره،حس میکنم خیلی سختی کشیده و جزبرای خودش خرج نمیکنه

مثلا خالم میگه همیشه مژه وناخنش ترمیم شده

لباسهای قشنگ میپوشه و...

من خیلی دلم میخواست این مدلی باشم که بتونم غذای ساده بزارم

اون روز خواهر خودمم گفتبعد مدتها رفتیم خونه خواهرشوهرم سیب زمینی وتخم مرغ پخته گذاشته جلومون

اینا هم وضعشون بد نیست

یکی که نداره،میگیم آقا نداره دیگه!

ولی کسی با وضع مالی خوب، واقعا برام عجیبه

پس چرا امثال من خودمون برای مهمان میکشیم

وبعد موقع خرید لباس برسه مجبوریم ارزانترین برداریم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

الویت بندی شما اشتباهه

بیشتر شوهرم مقصره

آخه خانوادش خیلی حرف درمیارن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش خدا یه قدرتی بهم میداد منم میتونستم همه چی ساده برگزار کنم

اونا هم اشتباه میکنن نمیگم زیاد بزارن ولی یه نوع غذا بذارن ولی درست و حسابی که به شعور مهمونم توهین ...

اصلا فقط به خودشون فکر میکنن

والا منم کم کم دارم بهشون حق میدم

برای خوردن که نمیریم مهمونی هدف دیدنهمن خودم مادر شوهرم همیشه یا دمپختک یا ماکارونی میذاره آخرم کم م ...

بابا بحثدیدار یه چیزه

بحث اهمیت دادن یه جیز دیگه

والا من درآینده مادر بشم برای بچه هام بهترین ها رو میزارم

مادرخودمم همینه

وقتی رفتو امد زیاد بشه طبیعیه پذیرایی ساده بشه خالتونم ساده بگیره  

خب طییعیه برا مهمونی که سالی یامدت طولانی یبارع ادم بیشتر رسیدگی میکنه اما رفت وامد بیشتر راحتی میطلبه

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

از نظر من با هر کسی مثل خودش رفتار کنید اگر اونا ساده پذرایی میکنن شما هم در همون حد

من حتی این قدرت رو ندارم

همیشه هم یه خروار میپزم

حالا مجبور نیستید دوجور خورشت درست کنی یه جور خورشت باسالاد تو ظرف های قشنگ وجدید کافیه برای مهمون رودربایستی دار

مهمون خودمونیم که هرچی خودت خوردی یا اگه تونستی یه چیزخوب درست کن

وقتی رفتو امد زیاد بشه طبیعیه پذیرایی ساده بشه خالتونم ساده بگیره خب طییعیه برا مهمونی که سالی یامد ...

اخه جالب زنگ بزنی رسما یکی دعوت کنی بعد قرمه با مرغ جلوش بزاری

بابا بحثدیدار یه چیزهبحث اهمیت دادن یه جیز دیگهوالا من درآینده مادر بشم برای بچه هام بهترین ها رو می ...

منم مامانم همینطوره همیشه غذای خوب و هفته ای یکبار دعوتمون می‌کنه ولی مادر شوهرم با اینکه داره همش منتظره بره خونه پسراش بخوره بااینکه منو جاریام همه مستاجریم