2777
2789
عنوان

تو بالکن دراز کشیده بودم صورتم رو به آسمون بود شهاب

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 34 پست

خیره انشالله

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نی نی چیه؟! دختر پسر؟!

😛❤️❤️سلام نی نی 

اون شهاب‌سنگ به افتخار تو بوده

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

والا خیلی جالب بود ندیده بودم تا باحال این صحنه رو داشتم به بچه تو شکمم فک میکردم که جنسیتش چیه یهو ...

راستش من هزاران باردیدم وهر بارم کلی ذوق کردم 

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نینیت چیه ؟دوست داری چی باشه 😍

ای خودا🌱❤️

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

منم یه بار دیدم خیلی پرنور و خوشگل بوداصلا باورم نمیشدچون همون لحظه داشتم با خدا حرف میزدم و به آسمو ...

اگه شهاب سنگ‌ بود بهش میگن‌ شهاب ثاقب 

یه سنگ وقتی به جو زمین نزدیک میشه نمیتونه از جو عبور کنه و آتیش میگیره 

ولی تو قرآنه ( قضبه ی شهاب ثاقب اوایل سوره ی فکر کنم صافّات 

نینیت چیه ؟دوست داری چی باشه 😍

تا خواسته باردارم دوتا دختر دارم داشتم به خدا حرف میزدم کاش این پسر بشه جنسم جور شه ک یهو دیدم یه چیز نورانی تو آسمون حرکت کرد بعد با سرعت محو شد 🥺🥺🥺😀😀