2777
2789
کیسه دمنوش خیلی خطرناکه من نمیکنم.

چرا خطرناکه ؟ 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟چرا

اره 

چون دانه بلندی داره بافت ش خوبه سبکه ادویه بهش جذب میشه در نتیجه برنج هندی و پاکستانی استفاده میکنیم براش

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️

پر از میکروپلاستیک‌ها و نانوپلاستیک‌ها هست تو آب داغ کن می‌ره آزاد میشه.خطرناکه .

اووووه بخوای به این چیزا فکر کنی قابلمه ها هم اصلا وسیله مناسبی برای پخت و پز نیستن

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
تایید میشه من ترکیب نصف قاشق رب گوجه یه قاشق رب انار یکم تمبر هندی میزنم سر قورمه سبزیام دعواست همه ...

😅اره ما هم رب گوجه میزنیم خیلی خوب میشه 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
اووووه بخوای به این چیزا فکر کنی قابلمه ها هم اصلا وسیله مناسبی برای پخت و پز نیستن

نه دیگه اینو یه مقاله خوندم انجمن علمی آمریکا تازه چند وقت پیش به این نتیجه رسیده.ما که تی بگ خیلی کم مصرف میکردیم کلا صفر شد

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒