2777
2789

یکسالو نیمشه هرکی از راه میرسه سلام اینم دنبالش راه میوفته از بچگیم یکم اینور اونور بشه تغذیه اشو اینا سریع بدنش بهم میریزه اسهال استقراغ دیروز خونه مادرشوهرم ۱۰۰ بار تاکید کردم گفتم با خودتون بیرون نبریدش گرمه گرمه گرمه همه از دم کر پسرمم ی چشمش گریه ی چشمش خون که برم باهاشون بردنش انقد تو گرما مونده امروز از صب یعالمه کار داشتم از صب ۱۱ بار دستشویی کرده بردم شستم پوشک کردم تا امدم ب کارام برسه از نو شروع کرده  الانم اوردم دارو بدم همرو تف کرد منم حرصم گرفت سرش داد زدم دیگه واقعا واقعا بریدم همش میگم کاش من بمیرم یا منو ببرن جایی شاید مشکل از منه  مغزم اصلا کشش نداره  بعلاوع اینکه فوق العاده شلوغم هست  حرف گوش نکردن اطرافیان کاش بمیرم من اصلا لیاقت مادری نداشتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب مشکل از شما هم هست نبرید که ببینه بقیه دارن جایی میرنو وقتی دیدی مثلا۷ بار دستشویی کرد هی شستی و ...

دارو میدم نمیخوره امروز از صب ۳. ۴ بار خواستم بدم هربار ادا در اورده تف کرده الان دیگه واقعا ب جنون رسوند منو 

خب اجازه ندین بچه رو کسی جایی ببره.

مگه گوش میکنن انگار گوشاشون مشکل داره از یطرف پسرمم زار زار اشک میریزع گریه همه میگن سخت میگیری بعد که میام خونه پدر منو در میارع

بچت برای این مشکل دکتر هم بردی؟

دکتر هرماه میبرم چکاپ سری قبلی با همین علائم پودر نوشت یکی دوبارم همون دارورو قبلا برای اسهال دادم سریع بند اورد ولی نمیخوره خستم کرده

دکتر هرماه میبرم چکاپ سری قبلی با همین علائم پودر نوشت یکی دوبارم همون دارورو قبلا برای اسهال دادم س ...

دکتر منم دفعش زیاده ولی آلرژی داره اینجوریه چیزی بخوره نسازه اینجوری میشه

مگه گوش میکنن انگار گوشاشون مشکل داره از یطرف پسرمم زار زار اشک میریزع گریه همه میگن سخت میگیری بعد ...

خب گریه کنه. بعد که رفتن، باهاش بازی کن، آروم میشه. یا اصلا وقتی بقیه میخوان برن بیرون، ببرش توی یه اتاق دیگه یا حیاط یا جایی که نبینه اون ها رو، باهاش بازی کن تا متوجه رفتن اونا نشه. 

درکت میکنم گاها آدم خسته میشه

امروز میگفتم کاش بزرگ شین برین دنبال زندگی خودتون من راحت شم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....