2777
2789
عنوان

دختراااا بیایییین

125 بازدید | 26 پست

وقتی حضوری یه آقا رو میبینین؟( مثلا کراشتون)) چطور میتونین بفهمین که اونم از شما خوشش میاد یا نه؟؟؟؟ رفتاراش چطور باید باشه که این حس رو بگیرین؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا.. اکثر اوقات هول میکرد، رفتارش با من با بقیه فرق داشت، گاهی سعی میکرد ضایعم کنه یا یه جوری سر بحث و باز کنه، وقتی حواسم نبود نگاهم میکرد...

همینارو‌ یادمه😅

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

والا.. اکثر اوقات هول میکرد، رفتارش با من با بقیه فرق داشت، گاهی سعی میکرد ضایعم کنه یا یه جوری سر ب ...

خب مردا به همه نگا میکنن!؟ این ی مورد رو کراش منم داره اما خب اونا به همه نگا میکنن نمیکنن؟

والا.. اکثر اوقات هول میکرد، رفتارش با من با بقیه فرق داشت، گاهی سعی میکرد ضایعم کنه یا یه جوری سر ب ...

من یادمه تو محوطه بود داشت با گوشی صحبت میکرد

پشتش ب من بود

من از در اومدم برگشت منو دید چشمش باز شد

نگاهش عوض شد

مردمک چشمش حالتش عوض شد با لبخند نگام کرد

هیچوقت یادم نمیره🥺🥺🥺🥺

چقدر دلم براش تنگ شده💔💔💔

😘Thanks GOD