2777
2789

سلام بچه ها من  بین بچه ها ساده و یکرنگم  اصلا ابدا دروغ  و لاف در کار بنده نیس ـ

مامانم  همیشه میگه تو مثل بز هستی      میخاد من حرف ببرم و بیارم    میخاد من غیبت کنم 

من شخصا ازغیبت ب دورم   و از غیبت کردن متنفرم  ازراین ک پشت سر  کسی حرف بزنم متنفرم ـ مامانم دلش میخواست من کسی باشم ک مدام پر چنه ای کنم شب روز ـچند سالی بعد طلاقم   کنارش بودم   زیاد کلام نکردم ـ

با یه بدبختی  با دخترم میگذردندم 

ولی در عوۻ دخترم بازی گوش و حرف  میزنه  ولی من ب جای خود حرف  میزنم 

چندماههه ازدواج مجدد کردم  نزدیک  دو ملیون هفتصد ازرمامانم میخام

داداشم میگه    ازرمامان بگیر   مامانم میگه از داداش بگیر 

کلن مامانم بد حسابه 

مجددد ازش  دویس هزاررتومن پول میخام زده زیرش ک من پولتو دادم  

حتی با ابجی بزرگممم چنینه حساب کتاب درستی نداره  اره من محتاج دویس هزاررتومن هستم دوستان 😢

حالا گوسفند کشتع    سه بار بهش گفتم مامان گوسفنددکشتی برام پاکت گوشت ندادی  میگه   وای   فکنم تمون شدع همه خورده شده   و فلان ....ـ

ـمن اصلا محتاج یک تیکه گوشت نیستم ولی ابجی بزرگم  بهترین زندگی داره یک شوهر داره دورش میگرده  شب روز خونه بابام هست     واسه شام 

و مامانم براش  ران  بزرگ گوسفند رو داده   البته (شوهررابجیم گوسفند رو کشته)

سه بار گقتم بده اهمیت نداده

یکی ازرابجی هام با شوهرش به مشکل بر خورده و گرنه  ب اون سری ب دستش میرسوند

ـ گفتم این نذری هست باید نذری رو خودت ب دستم برسونی ن این که التماس کنم بهم نذری بدی 

خیلی زشتع  حالا خدارشکر با ازدواج دومم حالم خوبه ولی یک دقی دارم تو گلومممممم   بازم میگم خدا هست

خیلی خیلی کینه دارم از مامانممم خیلی ــ

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

ول کن حالا مگه لنگ یه مشت گوشت نذری؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
ول کن حالا مگه لنگ یه مشت گوشت نذری؟

اخع همیشه خدا   به ابجیم میداد     الان ابجیم ب مشکل برخورده وگرنه تقدیم میکرد بهش

ب ابجیم گفتم الان اگر سررخونه زندگیت بودی ب دستت میرسوند ولی چرا ب من نمیده

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوسفند نذری رو بین خودتون میخورین؟؟اینکه دیگه نذری حساب نیست نذری باید به فقرا و نیازمندا و همسایه ه ...

به فقرا داده    برا نیارمندا داده بلخره  ما بین خودمون هم میدیم 

گوسفند نذری رو بین خودتون میخورین؟؟اینکه دیگه نذری حساب نیست نذری باید به فقرا و نیازمندا و همسایه ه ...

دایی من پولداره    ب داییم هم دادیم چون نذره

نمیدونم چرا منظورت و نگرفتن کاربرا

مادرتون ازیناست که فرق میزاره.....

کاریش هم نمیشه کرد متاسفانه

اهمیت نده و درگیر زندگی خودت باش

هرچی ازش انتظار داشته باشی بیشتر اذیت میشی

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

نمیدونم چرا منظورت و نگرفتن کاربرامادرتون ازیناست که فرق میزاره.....کاریش هم نمیشه کرد متاسفانهاهمیت ...

دقیقا  ممننونم ک اینقدر  با فهمی