2777
2789

چجوریه  ضرر داره ندارع چون یکمم سنم کمه میترسم اشعه ضرر داشته باشه 

و اینکه من قبلاً اپیلاسیون میکردم الان سه هفته حدوداً از اپیلاسیون من گذشته یا هم بیشتر

بنظرتون میتونم لیزر کنم ؟

ضرر نداشته باشه 

سیاه نشه پوست بدنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ربطی به سن نداره

خیلیارو دیدم توی حدودا ۱۳ ۱۴ سالگی لیزر کردن و نتیجه گرفتن ضرر خاصی ام نداشته براشون

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

نه عزیزم ربطی به سن ندارهخیلیارو دیدم توی حدودا ۱۳ ۱۴ سالگی لیزر کردن و نتیجه گرفتن ضرر خاصی ام نداش ...

عه خب خدا را شکر 

بعد من الان حدود سه هفته اینا اپیلاسیون کردم 

میشه برم لیزر یا نمیشه 

بعد چون تازه اپیلاسیون کردم میتونم برم یا نمیشه مثلا سه هفته اینا شده چون میخوام ببینم اگه میشه وقت ...

ترجیحا بذار ۴ تا ۶ هفته از زمانی که اپیلاسیون کردی بگذره بعد برو لیزر، چون وقتی اپی میکنی موهای زائد از ریشه کنده میشن، باید مجددا رشد کنن و حتما با ژیلت شیو کنی که ریشه‌ی مو همچنان زیر پوست بمونه و لیزر بتونه اثر کنه.