2777
2789

حالم خیلی بده با گریه دارم مینویسم تو ایسنستا یه دختر فک کنم خارجیه فیلم های ... فرستاده منم چشمم خورد گفتم بزا ببینم چیه گف ببینی دعوا میکنی ول کن با زور داشتم گوشی از دستش میکشیدم اون می‌کشید آخرش داد زد ول کن منم داد زدم اونم گف بس کن از داد زدنت خسته شدم چرا گیر میدی گفتم خوشم میاد چشم چرون کشیدم یقه لباس شو دکمه افتاد اونم انگار دیونه شد یه داد زد گوشم پاره شد شد از دستام محکم کشید با نوخونش زو دستم کشیدم الان کبود شده بهم گف کار نکن بیرونت کنم بعدش کشید از دستام میخاست ببره راه پله منم نرفتم بعدش زنگ زدم بابام بیاد دنبالم

کاربر جدید نیستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام اومد منم زود رفتم در داشتم سوار ماشین میشدم بابام به زور پیاده کرد گف بیت ببینم دردت چیه مگه به هر دعوایی میان خونه بابا به زور آوردم بالا تو خونه  خلاصه خجالت کشیدم بگم چی دیدم فقط گربه کردم فقط گفتم دختر تو بی ارزش نکن منو ببر ولی نبرد یکم حرف زدن بعد تا دم در با بابام رف اومد منم رفتم تو اتاق درم بستم اومد گف من میرم بیا پیش بچه داد کشیدم برو بیرون نمیخام ریختتو ببینم اونم داد زد روانی بعدم گم شد

کاربر جدید نیستم 

زیاد چکش نکن بنظرم اکثر مردا فیلم خاک برسری نگا میکنن و نباید حساسیت نشون داد اگه تو بقیه رفتارا و ر ...

رابطمون کم شده چون بچم خیلی شلوغه اذیت میکنه و من خسته میشم اونم اینقدر درخواست کرده رد شده دیگه نمیگه

کاربر جدید نیستم