2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

87 بازدید | 13 پست

سلام دوستان خوبین، من به تازگی متوجه شدم تنبلی تخمدان دارم و درحال اقدام به بارداری هم هستم.کسانی که تجربشو دارن ممنون میشم بگین چیکار کنم تا ذخیره تخمدانم بره بالا و تنبلی تخمدانم رو درمان کنم 

و اینکه یه لیست از مواد غذایی که بیشتر مصرف میکنم رو براتون میزارم ببینید کدوماش برام خوب نیس...

عزیزم ببین اصلا به تنبلی فکر نکن خیلی از خانما دارن و بچه دارم میشن اینچیزارو اگه بزرگش‌کنید براتون درد سر ساز میشه 

فقط به بچع‌نازی فکر کن که قراره بغلش کنی 

بازم چند تا راهکار بهت میدم برا اقدام خوبه انجلام بدی

عزیزم ببین اصلا به تنبلی فکر نکن خیلی از خانما دارن و بچه دارم میشن اینچیزارو اگه بزرگش‌کنید براتون ...

بخدا خیلی حالم بد شده بودم وقتی فهمیدم.مرسی ازتون یکم امیدوار شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم لیستی که گفتم ببینید کدوماش خوبه کدوماش بد

قیمه ،قرمه سبزی   ،مرغ ،گوشت گوسفند،گوشت گوساله   ،   برنج سفید پاکستانی   ،ماکارونی   ،تخم مرغ   ، تخم بلدرچین   ، شیر و دوغ محلی    ،شیر انبه     ، شیر موز    ،گوجه    ، خیار    ، سیب‌زمینی    ،کلم سفید    ، کاهو      ،لوبیا    ،عدس     ،نان سفید     ،چای    ،زیتون شور    ، خیار شور خانگی     ،آب طالبی   ،آب هندوانه

وزنتو کنترل کن اگه اضافه وزن داری حتما  کاهش وزن داشته باش تغذیه ساالم خیلی مهمه قند رو خیلی محدود یا حذفش کن تحرک حتما داشته باشه حداقل یه روز در میان یه ساعت پیاده روی ،غذاهای با طبع سرد کم بخور مخصوصا اوایل پریودی ،

عصرها عسل و دارچین با اب بخور ،خرما خوبه ،ناشتا یه لیوان اب جوش ولرم خیلی خوبه، غذاهای غلیظ نخور ،استرس برات سمه سعی کن اروم باشی ،یه سری ویتامین تحت نظر پزشک مصرف کن 

سه روز اول پریود حمام  نرو 

اینم لیستی که گفتم ببینید کدوماش خوبه کدوماش بدقیمه ،قرمه سبزی ،مرغ ،گوشت گوسفند،گوشت گوساله ، ...

ماکارانی  رو خیلی کم مصرف کن ،شیر با مصلح دارچین یا خرما‌بخور ،خیار گوجه و‌ سیب زمینی خیلی خیلی کم بخور 

نان سنگک بخور،شیر موز خوب نیست هر کدومو جداگانه بخور ،خیار شور زیادش خوب نیست 

وزنتو کنترل کن اگه اضافه وزن داری حتما کاهش وزن داشته باش تغذیه ساالم خیلی مهمه قند رو خیلی محدود ی ...

ورزش میکنم تا حدودی ، ولی در حال اقدامم ،مشکلی نداره؟