2777
2789

چه اتفاقی می افته آیا موضوعاتی دارید براتون بد تموم بشه من کاربری قبلیم چیز خیلی مهمی نداشتم ولی حرف های دلم بود دوست ندارم کسی بفهمه برای همین جدید زدم و می خوام قبلی رو پاک کنم

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم چیز خاصی نذاشتم ولی کلا دوست ندارم کسی پیدام کنه

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

میدونه خودش

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

همسرم که هروقت بخواد میتونه بدونه کاربریم چیه چون سیوه رو گوشیم اصلا هم براش مهم نیست 

اما درمورد بقیه منم ترجیحم ناشناس موندنه آدم راحت باشه بخواد یه چیزیو بگه

یه لحظه عصبانیه یه چیزی

مهم نیس تاپیک خاصی هم ندارم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

برای شوهرم ادم درو رویی نخواهم‌ بود که بترسم بیاد مطالبم رو بخونه

در اخلاقیاتم هم نیست بخوام زندگیم رو بریزم توی مجازی 

نظر فامیل هم که ابدا مهم نیست چه مطالبی گذاشته‌ باشم چه نذاشته باشم

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟