2777
2789
عنوان

از بد دل بازی های شوهرم روانی شدم

256 بازدید | 13 پست

هر دومون ازدواج دوم مون هست ، شوهرم همسر سابقش بهش خیانت کرده ، به شدت بد دل و سخت گیره منم تو شهر غریب تک و تنها با یه بچه یک ساله ، اصلا کمک که نمیکنه حتی زباله هارو خودم باید ببرم با یه بچه یک ساله که باید بگیرمش بغل باید خرید های خونه هم انجام بدم ، اگه بگم ۵ دقیقه بچه رو بگیر کار هامو بکنم اصلا نگهش نمیداره ،خبلی دست تنهام ، اینا به کنار ، میرم سوپر مارکت میگه تو با سوپر مارکت دوستی ، دخترمو می برم خانه بازی میگه تو بچه رو میبری میزاری اونجا میری پیش دوست پسرت ، میرم ماهی یک بار پیش خانوادم میگه اونجا با دوست پسرات قرار داری ، به شدت افسرده و پرخاشگر و عصبی شدم طلاق هم نمیتونم بگیرم چون ازدواج دوممه دلم برا بچم میسوزه نمی‌دونم چکار کنم ، مشاوره هم نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ازدواج دومت باشه

اگه خونواده‌ت آدمای خوبین جدا شو بچه رو هم بده به خودش (اگه خرجیش رو میده ببرش)

مگه قراره چند سال عمر کنی که این عتیقه با چرت و پرتاش روانیت کنه. شوهر میخوایی چیکار

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اینبار گفت قیامت بپا کن 

بگو تو مرد نیستی وجودش رو  نداری عین خاله زنک ها ماتحتت رو زدی زمین من نرم خرید از گور بابات خوراکی بیارم ؟ 

اگر فکر میکنی دوست پسر دارم تف به شرفت بی غیرتی بچه بابات نیستی اگر پیداش نکنی 

اینبار گفت قیامت بپا کن بگو تو مرد نیستی وجودش رو نداری عین خاله زنک ها ماتحتت رو زدی زمین من نرم خ ...

تا بعد عین سگ هار کتکش بزنه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️