2777
2789
عنوان

واقعا خسته شدم کمک کنید

77 بازدید | 15 پست

سلام، یه پسر بچه ۲۰ ماهه دارم که خیلی بهم وابسته است، دوست دارم یکم استراحت کنم ولی اصلا نمیذاره، موقع خواب هم شیر میخوره یعنی حتی موقع خواب هم آرامش ندارم و خستگی منو کلافه کرده نمیدونم چیکار کنم،

مهد درست حسابی زیر سه سال قبول نمیکنن، مهدی معمولی هم واقعا ترسناکن چندتاشون رو رفتم دیدم ، نمیتونم پیش غریبه ام بذارمش ،خودش هم نمیمونه منم خیالم راحت نیست، مهمونی اینا هم همش ازم آویزونه،  نمیدونم کجا برم چیکار کنن، آنقدر حالم بده به سرم زده برم هتل یه روز بخوابم، نمیدونم چیکار کنم، خانواده ام اصلا حامی نیستن و کمکم نمیکنن، شوهرم هم تایم کاریش زیاده، میاد خونه حال نداره ببرتش بیرون. تو خونه ام بچه فقط وصله بهم. الان خودم نمیدونم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان من تواین موندم خب بری هتل باید بچتم ببری پس چ فرقی باخونه داره وقتی بچه همراهته

نه دیگه میخوام نرمش یه روز باباش نگهش داره من بخوابم چون هرجای خونه برم میاد سراغم

دکتر هم بهم گفته ولی نمیدونم چجوری اصلا ترسناکه

راجبش سرچ کن بخون یکم صبر و تحمل لازمه بعضیا یهویی از شیر میگیرن ولی من موافق نیستم 

ولی از شیر بگیری ۷۰ درصد مشکلاتت حل میشه اصن جون میگیری

جایگزین بهش شیر ماجان بدهرو میمی چست بزن بگو اوف شده

چسب رو مشاورم خیلی نهی کرده، باعث اضطراب جدایی و از دست دادن میشه

شیر میخوره ولی کلا وزنش هم مدتیه کم رشد میکنه

بهت گفته چطور از شیر بگیری؟

ببرمش بیرون پارک و مهمونی و اینا آنقدر خسته شه و بازی کنه سراغ شیر نیاد، براش حتی خوراکی مثل پاستیل و کیک هم بدم اوکیه فقط بدون شیر خسته بخوابه،