2777
2789
عنوان

علاقه مندان به برنامه نویسی

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 36 پست
سلامپسر من دوره پایتون رو خوند. بعد سی شارپ رو خوند و الان داره html, css رو میخونه.بنظرتون کی میتو ...

سلام باید بررسی بشه که چه دوره ای طی کرده و چقدر یاد گرفته صرفا دوره طی کردن به معنی متخصص شدن تو اون زبان ها نیست چون الان html css میخونه حدس میزنم میخاد وارد دنیای وب بشه 

زمانی میتونه پروژه بگیره که حداقل سه تا پروژه ی وب واقعی برای خودش بسازه و برای چند برنامه نویس حرفه ای نشون بده اونا تایید بکنن در اون صورت میتونه خیلی راحت پروژه بگیره. 

از کدوم دوره طی کرده این زبانارو؟ خود پایتون یه دنیای بزرگیه سریعا از پایتون رفتن به سی شارپ کار درستی نبوده به نظرم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام باید بررسی بشه که چه دوره ای طی کرده و چقدر یاد گرفته صرفا دوره طی کردن به معنی متخصص شدن تو او ...

تیزهوشان درس میخونه. کلاس هشتم مدرسه براشون کلاس برنامه نویسی گذاشت و پایتون رو بهشون درس دادن، نهم هم ادامه دادن.

بعد من خودم آموزشگاه نوشتمش و تو آموزشگاه سی شارپ خوند.

الان قراره تو المپیاد شرکت کنه و چون وب رو انتخاب کرده برا شرکت تو المپیاد، داره دوره html, css رو میخونه.

برنامه نوشته ولی به جایی ارائه شون نکرده.

مثلا یه برنامه کامل برا پدرش نوشته که تولید مواد پلاستیک دارن ولی میگم که، نشون کسی نداده که اونا تاییدش کنن

تیزهوشان درس میخونه. کلاس هشتم مدرسه براشون کلاس برنامه نویسی گذاشت و پایتون رو بهشون درس دادن، نهم ...

چون html css اصلا زبان برنامه نویسی حساب نمیشن و مقدمات خیلی ساده ی وب هستن زبان المپیاد نیستن شما اشتباه متوجه شدی زبان المپیاد کلا در سطح ایران و بین المللی زبان سی پلاس پلاس هست.حس میکنم هنوز براشون زوده که بتونن به بازار کار وارد بشن و اینجور شاخه به شاخه کردن به ضررشون هست ، همون پیشنهاد قبلیم تمرکز روی یک زبان خاص به ایشون کمک میکنه تو آینده برنامه نویس بشن مثلا تمرکز روی پایتون و اونم یک شاخه ی پایتون نه همش ... باید نشون بده  یکی برنامه نویس میشه معمولا باید بتونه چیزی واسه ارائه داشته باشه 

از کجا بفهمیم دقیقا به کدوم حوضه علاقه داریم؟ 

من توسعه وب و نرم افزار و هوش مصنوعی و حک امنیت علاقه دارم نمیدونم از بین اینا دقیقا کدومو میخوام 

و فعلا هم دارم شروع میکنم با c++

از کجا بفهمیم دقیقا به کدوم حوضه علاقه داریم؟ من توسعه وب و نرم افزار و هوش مصنوعی و حک امنیت علاقه ...

اگه با سی پلاس پلاس شروع کنید و تا یه جاهایی برنامه نویسی رو پیش ببرید کم کم با حوزه هایی که گفتید آشنا میشید و خودتون میتونید یک مسیر رو انتخاب کنید 

و اینکه من از تو یوتیوب فیلم میبینم ممکنه مفهومی یاد نگیرم و کامل نباشه ؟دوره c++ نئون لرن

بیشتر ویدیوهای درون یوتیوب برای بازدید جذب کردن یا تبلیغات ساخته میشن و بار مفهومی ندارن بهتره اگه یوتیوب هم میبینید از اساتید پیشرفته و خارجی مثل هندی ها استفاده کنید آموزش های فارسی و انگلیسی تو یوتیوب برای اموزش برنامه نویسی مورد تایید نیستن این آموزشی که اشاره کردید را هم من نمیشناسم ولی توصیه میکنم از اونجا ادامه ندید که وقتتون الکی هدر نره و شایدم مسیر اشتباه بری و کلا دل زده بشی

و اینکه من از تو یوتیوب فیلم میبینم ممکنه مفهومی یاد نگیرم و کامل نباشه ؟دوره c++ نئون لرن

من این آموزشی که اسم بردید رو جستجو کردم گذری نگاهش کردم ، اصلا سمتش نرید.

دوره های ماش همدانی چی؟

نمیدونم این دوره های آت آشغال رو از کجا پیدا میکنین البته تقصیری ندارید اینا بازدید میلیونی دارن و گزینه های اول پیشنهاد سرچ و اینا هستن

به درد نمیخوره  !‌ حتی ماش همدانی از اون منبع اولی که معرفی کردی هم بدتره 

اخه هندی که بلد نیستم من

هندی ها با زبان انگلیسی تدریس میکنن لهجه هندی دارن بیشتر

ولی کلا یوتیوب نبین دوره های جامع فارسی هست یکی بهترشو تهیه کن بشین شرکت کن 

هندی ها با زبان انگلیسی تدریس میکنن لهجه هندی دارن بیشترولی کلا یوتیوب نبین دوره های جامع فارسی هست ...

خب پس از بین دوره های فارسی 

دوره های  سایت Quera چطوره ؟ زیاد شنیدم راجبش

دوازده قدم هست اما آنقدر اینور اونور به صورت افراطی توصیه شده که احساس میکنم بیشتر تبلیغاته