2777
2789
عنوان

شوهرم درآمد واقعی اش رو نمیگه

196 بازدید | 27 پست

نمیدونم ولی مثلا هر وقت میپرسم یه چیزی میگه یا پولی چیزی که میخوام همش میگه ندارم دیگه موندم چیکار کنم ولی مثلا برای چیزی که خودش دوست داشته باشه یهو پول داره 

نمیدونم چیکارش کنم

هر چی میگم میگه تو انتظارت از من خیلی زیاد و اینا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم دقیقا همینطوریه .کامل حقوقشو میگه ولی هر وقت پول بخوام مسگه ندارم یا یجایی پس انداز میکنه من اصلا خبر ندارم واسه خودشم خرج نمیکنه سالی ی بار به زور من میخره برای خودش ولی ماشینش ی صدای کوچکی بده سریع مسبره تعمیر گاه .وسیله خونه هم بگم ی چی بخر میگه فعلا صبر کن خونه خودمونو داشته باشیم .پیر شدم از دستش بخدا 

خودت حدودی نمیدونی چقده؟بلاخره از خرج کردن تو خونه و زندگی مشخص میشه..بگو ماهیانه بایذ یه مقدار بدی. ...

خب چون شغل اش ازاده درآمد که ثابت نیس ولی نه نمیدونم خرج میکنه نه که نکنه کلی همش می ناله 

کارت هاش هم دست کسی نمیده

هر روز برو رو مغزش که بهت ماهیانه یه مبلغ بده 

دایی من خسیس نیست ولی پول به زندانیم نمیداد میگفت هرچیزی میخوای بگو تا بخرم 

زنداییم چندسال تلاش کردو اعتراض کرد و تا بالاخره داییم ماه به ماه بهش پول میداد دیگه بعد از چندسال کارت حقوقشو داد به زنداییم