2777
2789

من موندم سر دوراهی

هم دوست دارم نماز بخونم هم دوست دارم ناخن داشته باشم

شما غسل و نمازتونو چیکار میکنین🥲

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

با ناخن نماز و غسل قبول نیست اگر دستور خداست دین اسلام و احکامش

اگر هم مثل من نوعی براتون مهم نیست که هیچ کاشت ناخن کنید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی ببخشید عزیزم‌

تروخدا بیایین همه مشخصاتمو‌ گفتم گزارش بزنین تایکمو یکی اومده میگه اشنایی

تایپک کتک شوهرم

خواهش میکنم نفری یه گزارش بزنین پاک شه 

روز به روز صفحه جلوتر میره هی پربازدید میشه‌

راجب خونم شغل شوهرم همه چی گفتم تروخدا گذارش بزنین تایپک قبلو پاک شه 

نمازم رو به کاشت و لاک ترجیح دادم،فقط گاهی که پریودم لاک میزنم

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

میتونی بری یه مانیکور روسی انجام بدی که خیلی ناخنارو مرتب و تمیز میکنه 

یا میتونی کاشت کنی که میگی معذوریت داری براش

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

ناخنای خودتو اگه هفته ای یبار بذاری تو آبلیمو و یکم آب محکم میشه از ناخنگیرم استفاده نکن سوهان بکش که شکننده نشه

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

با ناخن نماز و غسل قبول نیست اگر دستور خداست دین اسلام و احکامشاگر هم مثل من نوعی براتون مهم نیست که ...

همون چون درست نیست میخواستم ببینم بچه ها چیکارمیکنن 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
والا من همیشه ناخن هام مرتبه پریودم که میشم لاک های رنگ و وارنگ میزنم، نماز هم میخونم ‌نماز با لاک و ...

منم صدف ناخونای خودم خیلی قشنگه ولی خب اونجوری همش ناخن مرتبه حس مرتب بودن داره ادم

ناخنای خودتو اگه هفته ای یبار بذاری تو آبلیمو و یکم آب محکم میشه از ناخنگیرم استفاده نکن سوهان بکش ک ...

ناخونای خودم مشکلی نداره صدفش خیلی قشنگه ولی اونجوری ادم همش مرتبه دوست داشتم

منم صدف ناخونای خودم خیلی قشنگه ولی خب اونجوری همش ناخن مرتبه حس مرتب بودن داره ادم

تو اینستا دیدم ناخون مصنوعی با همون مواد کاشت با طرح دلخواه درست میکنن اگه چسبش  موقتی باشه فک کنم بتونی ازش استفاده کنی 

ناخونای خودم مشکلی نداره صدفش خیلی قشنگه ولی اونجوری ادم همش مرتبه دوست داشتم

کاشت ناخنم که باید مرتب بری ترمیم

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

تو اینستا دیدم ناخون مصنوعی با همون مواد کاشت با طرح دلخواه درست میکنن اگه چسبش موقتی باشه فک کنم ب ...

نه مصنوعی که به هیچ عنوان دوست ندارم