2777
2789
عنوان

بیاین ی چیزی راجب حس ششم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اونجوری وقتی طرف فک و فامیلو اینا باشه متوجه میشم .تو چشا نگاه کنم حرفاشو قبل و بعدو میخونم

خیلی خوبه

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
این مشکل بزرگ منه 🥲دویتامو گاهی از دست میدم و هر چی بیشتر جلو میرم میبینم عه واقعا یه چیزی بود ک به ...

دقیقا .شاید بد باشه برای بقیه ولی من تا الان افراد سمیو شناختم برای امتحان یه حرفی میزنم میفهمم بله خود خودشه .تو خونه میگن ولمون کن تو که با همه لجی .ولی واقعا نمیفهمن این حسو 

عزیزم دژاوو یه اتفاق کاملا طبیعیه ربطی هم به این نداره که حس ششمت قوی باشه یا بتونی آینده رو پیش‌بینی کنی 

دژاوو برای قسمت ناخودآگاه مغز ما اتفاق میوفته که بگذریم کلی طئوری چرت و پرت هم تو یسری سایتها ازش میگن

الان وقتی شما داری این جوری به مردم ثابت می‌کنی که حس ششم دارن درصورتی که شاید نداشته باشند داری بهشون خیال واهی میدی

یه سری سوال میزارم اگه جوابشون بله بود شما حس ششم قوی دارین:

۱باورداشتن به وجود موجود فراطبیعی 

۲پیش بینی کردن اتفاقات آینده(حتما درست باشه پیش بینی‌اتون)

۳با دیدن آدما و ظاهرشان بتونین انرژی ازشون بگیرین و خوب یا بد بودنشون رو تشخیص بدین

۴اگه خواب‌هاتون به واقعیت تبدیل میشه و یا واضح هستن و به دور از واقعیت نیستن 

۵اگه تمرکز کردن براتون راحته 

لایک کنین بقیشم بزارم

دقیقا .شاید بد باشه برای بقیه ولی من تا الان افراد سمیو شناختم برای امتحان یه حرفی میزنم میفهمم بله ...

ولی میدونی ما عذاب میکشیم دوست داشتم یه خنگ احمق باشم ک نمیفهمه دورش چ خبره با خیال راحت ب رندگی خیالیش ادامه میداد ولی اینکه میفهمم حالم بد میشه و عذاب میکشم و از همه قسمت بدترش موقعیه ک با این موضوع روبرو میشی و باید فاصله بگیری حتی نمیتونی به اون ادم واکنش نشون بدی بگی چرا من دارم ازت فاصله میگیرم چون از یجا فهمیدی که برات قابل اثبات نیست اون لحظه و بعدا برات ثابت میشه 

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒