2777
2789

رفيقم هر سري ميخوايم بريم بيرون من و بهونه ميكنه به مادرش ميگه با من داره ميره قبلش ٢ ساعت ميره پيش دوست پسرش بعد با من مياد با يه پسره داغون كه خانوادش كاملا مخالفن هست قشنگ داره ازم سواستفاده ميكنه اگه وجدانم اجازه ميداد ز ميزدم به مادرش ميگفتم اون سري به رفيقم گفتم اين پسره مناسبت نيست رفيقم به پسره گفت پسره ميگفت من بايد دهن رفيقتو سرويس كنم

چرا قطع رابطه نمیکنی باهاش؟

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این رفیقا داشتم اخرش خودشو و رلش به چخم دادن

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

دوستیتو باهاش کمرنگ تر کن

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

یه بار براش توضیح بده

نفهمید رابطتتو قطع کن

شاید در جهانی دیگر 🤍                                                    حتی توهم به زیبایی حرف هایت نبودی :) همه چی دروغ بود همه چی نقاب بود ، بخت خوش خیال من خواب خواب بود :>🤍🥀 امیدوارم یه روزی تاپیک بزنم بگم خدایا بالاخره مهرش از دلم رفت🤍🙂🥀 لطفا برای اینکه عدالت خدا رو ببینم برام صلوات بفرستید🦋

بگو به مادرت میگم که پیش من نمیایی فردا روزی بدزدنش تجاوز کنن بهش مقصر تو میشی

همش بحث ميكنم باهاش ميگم به مادرت ميگم ولي چون ميدونه من اينكارو نميكنم واسه همين به كارش ادامه ميده