2777
2789
عنوان

میرم کربلا چیز ضروری هست بهم بگید توصیه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 32 پست

ببین حتما سبک سبک سبک برو یه دست لباس ببر فقط چون گرم میخوری میپوشی خشک خشک میشه .

صندل بپوش 

لای انگشتای پات با وازلین چرب نگه دار تاول نزنه 

بعد نماز مغرب تا اذان صبح پیاده روی کن تا گرما زده نشی 

نوار حتما ببر چون خیلی گرمه ممکن پریود شی 

پد روزانه مصرف کن مارک پنبه ریز خوبه 

ک نیاز نباشه هر روز شورت بشوری 

هر روز حموم کن 

پوستت عرق سوز نشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعام کن عزیزم. بهترین لحظاته عمرته‌استفاده کن. برای یه مریض هم دعا کن که خوب بشه انشاالله

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

ببین حتما سبک سبک سبک برو یه دست لباس ببر فقط چون گرم میخوری میپوشی خشک خشک میشه .صندل بپوش لای انگش ...

شوهرم میگه چند دست بیار  چون اونجا خیلی عرق میکنی و مجبوری همش لباس عوض کنی  به نظرت چکار کنم؟ احساس میکنم کوله م سنگین شده

تا میتونی کوله‌تو سبک کن، یه قوطی کوچیک مایع دستشویی همراهت باشه چون بعضی از سرویساش فقط صابون داره. خاکشیر یا تخم شربتی همرات ببر بریز توی شربت یا آبی که میخوری، دو سه تا لیموی تازه رو آب بگیر بذار توی ظرف کوچیک بریز توی چایی یا آب.

ان‌شاءالله سفرت سلامت باشه.

التماس دعا 

#جان_فدا                                                                      امروز قرارگاه حسین‌ بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم‌ها می‌مانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمی‌ماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(صلی الله علیه و آله و سلم)