2777
2789

اینکه میگن هرچی سن میره بالا کیفیت کسایی که میان سمتت میاد پایین برای همین میپرسم واسه من که همین الان داغونن ینی بعد سی دیگ لابد طرف معتادو دزد باشه میاد🫤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغل همسرش چیه

شاید باورت نشه نمیدونم میگن چشم میخورن

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

تو فامیل شوهرم اینا یه خانوم بود 40 سالگی ازدواج کرد چون موقعیتشو نداشت همه مبگفتن این حالا مگه بچه دار میشه دوسه ماه بعد عروسی باردارشد اونم دوقلووو

شوهرش شغلش آزاده تعمیرات لوازم خانگی داره آقاهه هم مجرد بود فککنم همسن هستن یا نهایت یکی دوسال اختلاف 

دیگه جزییاتو نمیدونم ظاهری ک همه چیشون خوبه

بستگی داره دختر تو خونه باشه کسی نبینتش خب موردای بد و بهش معرفی میکنن 

خاله من مدیر یه شرکت هست با یه مدیر یه شرکت دیگه ازدواج کرد 

جاریمم چهل سالش بود بچه هم داشت جدا شده بود برادرشوهرم مهندسه پسر مجرد بود رفت باهاش ازدواج کرد