2777
2789

چند وقت پیش تاپیک زدم که خدا منو زده و سرنوشتمو سیاه نوشته و از خدا گلایه کردم

و خدا هم جوابمو داد! و وظیفه خودم دونستم تا تاپیک بزنم و اینو بگم اینجا تا کسایی که مثل من به این نقطه رسیدن که کفر بگن و باور کنن خدا زدتشون بخونن و تجربه کنن

هستین بگم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک لطفا

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

این چه مدلیه تاپیک میزنید

بعد میگید هستین بگم

خب تایپ کنید یه جا بگید دیگه

دو نفر که میان تازه اسی شروع میکنه هر نیم ساعت یه خط تایپ میکنه

از یه جایی به بعد هم کلا جواب نمیدن

خوشتون میاد همه صد بار بگن خب ادامه ش اسی ادامه ش

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
این چه مدلیه تاپیک میزنیدبعد میگید هستین بگمخب تایپ کنید یه جا بگید دیگهدو نفر که میان تازه اسی شروع ...

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

اول اینو بگم که علت این حرفم روزهای سخت و سیاه و پر درد و رنجم بوده

من پدر و مادر خیلیییی بد و در حد شیطانی داشتم (دیگه ندارم چون حذفشون کردم و دیگه برام وجود ندارن )

تا زمانی که تو خونه اشون بودم بخاطر اینکه نیازهای اولیه امو تامین نمیکردن و بی رحم و بی مسولیت بودن

من به شدت دچار اسیب شدم و به سختی افتادم

از نظر سلامت جسم و روح ، از نظر هزینه های تحصیل ، لباس مناسب و در شان و ...

بخاطر فشارهای اونا تو سن پایین ازدواج کردم و اگرم شوهرم ادم بدی نبود اولش اونا با کاراشون کاری کردن که پیش شوهرم و خانواده اش یه تو سری خور و یتیم بشم و اونا هم بدونن بی کس و کارم و بهم ظلم کنن

جهاز سیسمونی ندادن و منو سرافکنده و ذلیل کردن

جلوی شوهرم فحش دادن تحقیرم کردن داد زدن

کلا شوهرم و خانواده اش فهمیدن که هر بلایی سرم بیارن اوردن و من بی صاحبم !!!!!!

خلاصه روز خوش به عمرم ندیدم

باعث و بانیش پدر و مادرم بودن

بعدم هر کی تو زندگیم بود بعد از مدتی که میفهمیدن شرایطمو انکاری هیتلر درونشون فعال میشد و یا تنهام میذاشتن یا ظلم میکردن بهم یا بخاطر شرایطم و به خصوص وضعیت ظاهری و نالی افتضحام بهم بی احترامی میکردن و به اصطلاح عامیانه ادم حسابم نمیکردن !!!

و بدتر اینکه پدر و مادر و کل خاندانم پولدار و مرفه هستن و خونه و زندگی و شرایط من براشون در حد گداییه...

خوار و خفیف شدم پیش همه بخاطر پدر و مادرم...

شوهرمم وسایل زندگی و سیسمونی خرید برام

ولی نه در حد کسایی که پدر و مادرشون جهاز و سیسمونی میده...

و خیلی اتفاقات دیگه تو زندگیم افتاد و من چند وقت پیش به نقطه ای رسیدم که گفتم منو خدا زده

من سرنوشتم سیاهه

که اینجوری بدبخت و بیچاره ام

چند روز بعدش ت  پارک یه خانم مسن ک جای مادربزرگم بود کنارم نشست رو نیمکت

پنج شنبه بود

گفت همه رفتن خونه پدر و مادراشون . پارک خلوته

گفتم خیلیا هم نمیرن !

و حرف باز شد ...

من تو مجازی زیاد حرف میزنم ! یا تو دفترم زیاد مینویسم ! اما حضوری واسه کسی تعریف نمیکنم زندگیمو

اما این خانم انگاری مادر بود

دیدین بعضیا مادرتون نیستن ولی حس میکنی رفتارشون مادرانه است ؟

این چه مدلیه تاپیک میزنیدبعد میگید هستین بگمخب تایپ کنید یه جا بگید دیگهدو نفر که میان تازه اسی شروع ...

واسه بقیه ادمها رو نمیدونم

اما دلیلش واسه من اینه که بدونم کسایی هستن که مخاطبم هستن و دارن حرفامو میخونن

وگرنه میرفتم تو نوت گوشیم مینوشتم خوب 🥺