2777
2789
عنوان

صاحب خونه عفریته

245 بازدید | 10 پست

بچه ها ما مستأجریم قرار دادمون تموم شد صاحب خونه گفت دسته در خرابه ما درست کردیم گفت کولر سرویس کنید سرویس کردیم گفت جک برای کابینت بگیرین گرفتم . حالا ۱۰ میلیون پول ما رو نگه داشته بهم گفت نمیدم بابت خسارت خونس . خونش همون‌جوری تحویل دادیم . بنظرتون شکایت کنیم پولمون میدن؟ حتی کولر خراب به ما تحویل داد توی قرار داد زده سالم ما که رفتیم تو خونه تا دو هفته کولر یه باد ملایم میومد اصلا خنک نمی‌کرد کارشناس آوردیم گفت کولر سوراخه مال ۲۰ سال پیشه .حالا صاحب خونه میگه باید پول کولر هم میدادین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره می‌خوام شکایت کنم بابت اینکه سرمون کلاه گذاشت کولر نا سالم تحویل داد و هم ۱۰ میلیون پول مارو نمی ...

عجب ادم مزخرفیه پس جنوبید .الان تواین گرما اثاث کشی سخته  این ادم بیخودم داره اذیت میکنه چقدر سخت امیدوارم مشکلتون حل بشه .امیدوارم خونه بخرید