2777
2789
عنوان

رفتار دوست همسرم و خانمش

214 بازدید | 15 پست

ما یک سال و نیم در رفت و آمد بودیم کلی مسافرت و بیرون رفتیم باهم همیشه هم خونه همدیگه بودیم خیلیم باهم خوب بودیم اما نمیدونم یهو از ما فاصله گرفتن خانوم من طبق عادت تماس گرفتم یبار بعد سفر جواب ندادن پیام دادن که بیمارم عصرش دیدم با همسرش استوری گذاشته بود گذشت تا دو هفته پیش کارشون داشت به طلاق می‌کشید ایشون بمن همش بمن پیام میدادن و درد و دل میکردن زنگ میزدن یعنی هروز روزی دو یا سه بار تا چهارشنبه که همسرشون اصرار کردن بیاین ما رو باهم آشتی بدین منم به همسرم گفتم من هیچکاری نکردم ازم فاصله گرفتن الان چرا اصرار دارن من باشم دیگه گذشت پادرمیانی کردیم و باهم آشتی کردن حالا اون خانم نه بمن پیام میده نه زنگ میزنه نه حتی تشکر هیچی کلیم با شوهرش استوری میزاره قربون صدقه میره واقعا نمیدونم اشتباه کارم کجا بوده؟چیکار کردم؟از دل ساده مم بدجوری ناراحتم و کلی گریه کردم همسرم میگه ولش کن زمان همه چیو درست میکنه از حسادت به تو داره اینک میکنه آخه چ حسادتی اینم بگم مابین صحبتای همسرم و دوستش شوهرم به دوستش کفته بود اما خودشو بی خبر نشون داده بود که من خبر ندارم

آنقدری که تو واسه یه آدم سمی که هیچ رابطه خونی واست نداره حرص میخوری و انرژی میذاری ما واسه کس و کار خودمون نمیذاریم . به یه ورت بگیر بابا ول کننننننن

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنقدری که تو واسه یه آدم سمی که هیچ رابطه خونی واست نداره حرص میخوری و انرژی میذاری ما واسه کس و کار ...

انرژی نذاشتم عزیزم چون شهر غریب بودیم همه چیمون باهم بود عین خواهر بودیم واقعا اصلا نمیدونم چیشد رنگ عوض کرد از این ناراحتم کلا جاریم و خواهرشوهرمم بعد یه مدت اینجوری شدن باهام همش میگم مگه چ رفتاری داشتم 

چه اصراری داری حتما باهاشون معاشرت کنی؟خب وقتی اینقدر مودین ولشون کنید و قطع رابطه کنید باهاشون

اصرار نداشتم از این ناراحتم خودشون واسه دعاهاتون هرشب و روز من و شوهرمو ول نمیکردن اینقد زنگ میزدن الان اینجوری

ول کن بابا 

خب اونا با هم مشکل دارن تو توقع توجه داری ازشون الآنم ظاهرن خوبن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اوووووووو چه آدم نزدیکی!همسرِ دوستِ شوهرت!مردم‌ دیگه واسه خواهر برادر خودشونم اینقدر پیگیر نیستن!همو ...

من خواهرام هردو ازم دورن یکیشون کلا باهاشقهرم هیچکس رو نداشتم خودمم با زندگی خودم اما این رفتارا حتی خود شما بودی ناراحتتون می‌کرد واقعا یهویی آدما اینجوری باهات رفتار کنن وقتی بدی نکردی

ول کن بابا خب اونا با هم مشکل دارن تو توقع توجه داری ازشون الآنم ظاهرن خوبن

چطور وقتی مشکل داشتن هروز زنگ ک پیام میزدن؟الان مگه من بینشون رو خراب کردم اینجوری میکنن خودتو بزار جای من 

شما یه رابطه ای داشتید یه کمکی کردید تموم شد و رفت قرار نبوده این رابطه تا همیشه ادامه داشته باشه 

شاید شرایطشون جوری شده دبگه نمیخوام رابطه داشته باشن با کسی 

خود همسرش ازتون درخواست کرده برید پادرمیونی حالا ناراحتی و گریه نداره 

همسرتونم اشتباه میکنه اصلا بخث حسادتی این وسط نیست 

چطور وقتی مشکل داشتن هروز زنگ ک پیام میزدن؟الان مگه من بینشون رو خراب کردم اینجوری میکنن خودتو بزار ...

چون مشکل داشتن درد و دل میکرد چون مشکل داشتن بخت زنگ میزد 

ول کن

معلومه دغدغه نداری دیگه 

بهتر

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من خواهرام هردو ازم دورن یکیشون کلا باهاشقهرم هیچکس رو نداشتم خودمم با زندگی خودم اما این رفتارا حتی ...

من نمیگم ناراحت نشو یا حق نداری ناراحت بشی عزیزم!اتفاقا همین ناراحتی برات تجربه میشه!من میگم بگذر و بهش فکر نکن!ذهن خودتو مشغول چنین آدم خودخواهی نکن و دیگه هم هرگز بهش فرصت دوباره نده!پروندشو ببند و تمام

وقتی حس کردی یکی ازت فاصله گرفته تو دوبرابر ازش دور شو،اصلا نه ازش توضیح بخواه نه پیگیرش شو،اونم وقتی انقدر غریبه محسوب میشه ...لابد میترسه بخاطره شوهرش با زن دیگه ای برن و بیان

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻