2777
2789
عنوان

خاطره روزقبل وحال وبعدعروسیتون

1330 بازدید | 50 پست

واگرحال دارین بگین؟!خیلی دوس دارم وباخوندنشون استرسم ازبین میره البته خیلی مونده تاعروسیم

من ان گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی ابی*ولی باخفت وخواری پی شبنم نمیگردم.

واس استرس اینو بگم ک اگ ففط خودتو در نظر بگیری و اصلا به این فکر نکنی که دیگران چی راجبت فکر کنن و اینا خیلی راحت برات میگذره

ولی اگ هر به فکر حرف و نگاه دیگران باشی اذیت میشی

اللهم صل اله محمد و آله محمد و عجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل عروسیم شبش داشتم بوخور میدادم صورتمو کلی تقویت میکردم تا ارایشم خوب شه تو عروسی هم کلی رقص و عکس

بعد عروسی هم فرداش رفتیم بازار عشق و حال و خرید چون سه روز ممونده ب عید عروسی کردیم

فقط استرس الکی نداشته باش و سعی کن از تمام لحظات شادت لذت ببری ، من انقدر استرس داشتم ولی الان که فکر میکنم میبینم اشتباه کردم ، تو فقط لذت ببر ان شاالله به خوبی و خوشی برپا بشه و با آرزوی خوشبختی

خانما برای حاجاتم و اینکه یه شغل خوب نصیب همسرم بشه دعا کنید 
واس استرس اینو بگم ک اگ ففط خودتو در نظر بگیری و اصلا به این فکر نکنی که دیگران چی راجبت فکر کنن و ا ...

اخه رقص اصلابلدنیستم ویکمم خجالتیم ومیترسم همه چیزخوب پیش نره برااینااسترس دارم

قبل عروسیم شبش داشتم بوخور میدادم صورتمو کلی تقویت میکردم تا ارایشم خوب شه تو عروسی هم کلی رقص و عکس ...

خوشبخت بشی منم شب عید عقدم بود