2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم یا نه

83 بازدید | 20 پست

بچه ها من دو سال پیش به دوستم ۹ میلیون پول قرض دادم که پس نداده یه بار هم بهش پیام دادم ۷ ماه پیش بهش خیلی مودبانه گفتم اگه میشه پولم رو برگردون که گفت تو این چند روز پس میدم ولی نداد. الان چیکار کنم دوباره پیام بدم؟ روم نمیشه واقعا ( ما دیگه رابطه دوستانه صمیمی  نداریم با هم) 

اره اینبار جدی تر بگو

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره کارت بفرست بگو لطفا امروز واریز کن لازمش دارم

پیام دادم اینو گفتم

سلام عزیزم حالت خوبه 

ببخشید مزاحمت شدم حقیقتا مریم جان اون پولی که بهت قرض داده بودم رو احتیاج دارم تو این چند روز ممنون میشم اگر تا آخر این هفته بهم برگردونی.عذر می‌خوام‌که گفتم ولی بهش نیاز دارم.🙏🏻

چطوره متنم؟؟؟؟

اره اینبار جدی تر بگو

پیام دادم همین الان گفتم . میدونی در حال حاضر به اون پول نیاز ندارما ولی منم خب یه دخترم خودم خرج خودم رو میدم نمی‌دونم چرا عذاب وجدانم گرفتم گفتم بهش😐

نه ملیون دو سال بیش الان ۲۰ ملیونه😐شماره کارت بفرست بگو نیاز دارم

پیام دادم اینو گفتم

سلام عزیزم حالت خوبه 

ببخشید مزاحمت شدم حقیقتا مریم جان اون پولی که بهت قرض داده بودم رو احتیاج دارم تو این چند روز ممنون میشم اگر تا آخر این هفته بهم برگردونی.عذر می‌خوام‌که گفتم ولی بهش نیاز دارم.🙏🏻 به نظرت چطور گفتم؟

بله زنگ بزن بگو شماره کارت می فرستم

پیام دادم اینو گفتم

سلام عزیزم حالت خوبه 

ببخشید مزاحمت شدم حقیقتا مریم جان اون پولی که بهت قرض داده بودم رو احتیاج دارم تو این چند روز ممنون میشم اگر تا آخر این هفته بهم برگردونی.عذر می‌خوام‌که گفتم ولی بهش نیاز دارم.🙏🏻 به نظرت چطور گفتم؟