بچه ها من دو سال پیش به دوستم ۹ میلیون پول قرض دادم که پس نداده یه بار هم بهش پیام دادم ۷ ماه پیش بهش خیلی مودبانه گفتم اگه میشه پولم رو برگردون که گفت تو این چند روز پس میدم ولی نداد. الان چیکار کنم دوباره پیام بدم؟ روم نمیشه واقعا
9 تومن دوسال پیش ارزشش مثل همون 2 سال پیش نیست که.. دوستتون باید باانصاف باشه چند تومن روش بزاره پس بده.. محکم و قاطع پیام بده بگو ضروریه و لازم داری و تا آخر هفته پولتو پس بده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببخشید مزاحمت شدم حقیقتا مریم جان اون پولی که بهت قرض داده بودم رو احتیاج دارم تو این چند روز ممنون میشم اگر تا آخر این هفته بهم برگردونی.عذر میخوامکه گفتم ولی بهش نیاز دارم.🙏🏻 چطوره به نظرت؟
9 تومن دوسال پیش ارزشش مثل همون 2 سال پیش نیست که.. دوستتون باید باانصاف باشه چند تومن روش بزاره پس ...
پیام دادم اینو گفتم
سلام عزیزم حالت خوبه
ببخشید مزاحمت شدم حقیقتا مریم جان اون پولی که بهت قرض داده بودم رو احتیاج دارم تو این چند روز ممنون میشم اگر تا آخر این هفته بهم برگردونی.عذر میخوامکه گفتم ولی بهش نیاز دارم.🙏🏻
پیام دادم اینو گفتمسلام عزیزم حالت خوبه ببخشید مزاحمت شدم حقیقتا مریم جان اون پولی که بهت قرض داده ب ...
عزیزم لازم نبود آخرش بگی عذرمیخوام.. پول شماست حق شماست.. ایشون باید عذرخواهی کنن از شما.. کاش قاطع تر پیام میدادی ولی اینم خوبه..فقط جواب که داد قشنگ تاکید کن تا آخر هفته واریز کنه چون بدجور لازم داری و دستت تنگه