2777
2789
عنوان

دارم از غصه میمیرم

756 بازدید | 47 پست

من خیلی امیدم به آی یو آی بود، گفتم راحت میریم ای یو ای میکنیم بچه دار میشیم، الان تاپیکاشونو خوندم گفتن فقط ۱۵ درصد هست، دارم میمیرم از غصه، نمیدونم شوهرم مشکل داره یا نه، خودم چاقم، ۶-۷ ماهه اقدامم، حامله نشدم، 

دلم میخواد گریه کنم. توروخدا من باید چیکار کنم؟ پیش کی برم؟ دکتر چی؟ نمیدونم آبادانم، کسی رو نمیشناسیم😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا انقدر خودتو عذاب میدی؟؟؟ زیر یکسال اگه اقدام باشی و باردار نشی دلیل بر مشکل دار بودنت نیست. شما هنوز نمیدونی مشکل دارین یا نه داری از غصه آی یو آی میمیری؟ اینکارو باخودت نکن

قراره به همه آرزوهام برسم😍😍😍
امشب بهم گفتن تو فامیل میگن چرا بچه دار نشدن

به حرف خاله خان باجیا نباش. من ۷ ساله ازدواج کردم بچه هم نداریم. عالم و آدمم فکر میکنن بچه دار نمیشیم اصلا برام مهم نیست. این تفکراتو دور بریز که فقط داری خودتو عذاب میدی

قراره به همه آرزوهام برسم😍😍😍