2777
2789
عنوان

چطوری همکار پرو رو تحمل می‌کنید

63 بازدید | 1 پست

همکارم یه خانم ۳۵ سالست توی باشگاه 

یعنی مدام در حال مسخره کردن شاگرد به جای روحیه دادن  از ایناییه که مثلا خودش خیلی زرنگه همه هم باید گوش به فرمان باشن. اوایل تازه کار بودم همش دستور و بعد فکر کرد کلا زبون ندارم یه چند بار بحثم شد باهاش یکم نشست سر جاش

طرف دو روزه اومده باشگاه خب هیچ ذهنیتی نداره از وسایل ها اون و مسخره میکنه هیکل فلانی و…

اصلاا خوشم نمیاد باهاش توی تعامل باشم 

اگر میتونستم یه باشگاه دیگه میرفتم جدا از شرایط فعلیم شاگرد هامم دوست دارم  کلی نتیجه میبینیم با هم 

خلاصه یکی از بزرگ ترین مشکلای محیط کاریم این همکارمه 

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

ندید بگیرش

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

ندید بگیرش

همین کار و میکنم ولی صبح تا شب یه جاییم بازم نمیشه

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.