آمار این مشکل به شدتتت داره اوج میگیره همه هم برمیگرده به سبک اشتباه زندگیامون یک تعدادی ک خودم جز اونام ژنتیکه مشکلمون ولی هر مدل هم باش واقعاً با اصلاح سبک درمان میشه , هفتاد درصد ناباروری ها بخاطر همین پلی کیستیکه ، بیاین سرشماری کنیم اگر خودتون هستین یا تو خونواده کسی دارین که داره این مشکل رو بگین و اگر راه برا بهتر شدن بلدین همه تجربه ها رو بریزن رو دایره شاید یکی ندونه راه کنترلش رو منم هرچی اطلاعات دارم میگم مثل شما تجربیات خودم میگم
من چیکار کتم هقته ۳۲ دکتر گف اب دور جنین کمه باید ۳۴ هفته سزارین کنم خیلی ناراحتم وزنشم کمه اما کیسه اب سوراخ نبود چرا ابش کم شده اگه کسی تجربه داره ممنون میشم بهم بگه
فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بفرما عزیزم ،،من هم سینه هام هردو پراز کیسته و چند روز یکیش اندازه تخم مرغ شده ودرد داره زیاد دلم نمیخواهد دکتربرم از بس این چند سال سونو وعگس گرفتم خسته شدم دعا کنین چیزی نباشه
اصلاح سبک زندگی راه اولشه ، pco از ما هیچی نمیخواد فقط میگه سالم زندگی کنی ، تحرک کافی استرس نداشتن نخوردن قند مصنوعی کنترل مصرف کربوهیدرات ، مصرف زیاد فیبر پروتئین ،خواب سر شب ، اینا همه یعنی سالم زندگی کردن، دکتر بری ته ته چند ورق قرص ضد بارداری بده بگه بخور اگر بچه میخواستی بیا ، صورت مسأله رو پاک میکنن درمان مشکلمون تو وجود خودمونه