2777
2789
عنوان

جدیدا از هر ده تا خانم پنج تا پلی کیستیک دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 38 پست
مثانه بچه رو چک نکردن؟ آب نشتی نداده آخه دکتر دیگ برو به یکی قناعت نکن

نه تست زد منفی شد

ضربان قلبشم گرفت گف خوبه بهترین دکتر شهرمون همینه اخه

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گفت اگه تست امینو مثبت شد بستری شو که منفی بودامپول ریه زد فقط الان من ترسمه که چرا زودتر از موعد ...

نترس بچه های زیادی نارس اومدن و به راحتی رشد کردن دکتر چند جا دیگ برو  و تصمیم درست نهایی رو بگیرین خیر میشه انشالله 

معموما اب کم بستری میکنن عجیبه بستری نکرده

۳۲ هفته ۹ بود گف کمه

ینی دیروز امروز وارد ۳۳ هفته شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
نه تست زد منفی شدضربان قلبشم گرفت گف خوبه بهترین دکتر شهرمون همینه اخه

برو چند جا دیگ ، به یکی قناعت نکن ، ریه هاش تشکیل شه کامل مشکلی نداره دیگ یکم مراقبت میخواد فقط تو بیمارستان غصه نخور رو بچه تأثیر می‌ذاره ها، مامان قوی باش قرآن بخون از خدا بخواه برات نگه داره کوچولو خوشکلتو

ممنون عزیزم ولی اینکه زودتر قرار دنیا بیاد و وزنش کمه داره میکشتم

عزیزم نگران نباش دوقلوهای داداشم با وزن یک و پانصد بدنیا اومدن و حالا واسه خودشون آقا و خانم شدن بدنیا بیاد وسالم باشه شیر میخوره تپل میشه انشالله که هردوتون سالم باشیدبرای من هم دعاکن عزیزم 

برو چند جا دیگ ، به یکی قناعت نکن ، ریه هاش تشکیل شه کامل مشکلی نداره دیگ یکم مراقبت میخواد فقط تو ب ...

مرسی عزیزم برام دعا کن

ممکنه چون تست منفی بوده بچه تا ۳۸ هفته نگهدارن تو شکم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم نگران نباش دوقلوهای داداشم با وزن یک و پانصد بدنیا اومدن و حالا واسه خودشون آقا و خانم شدن بدن ...

انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده ممنون قشنگم توهم منو دعا کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم برام دعا کنممکنه چون تست منفی بوده بچه تا ۳۸ هفته نگهدارن تو شکم؟

برا همین میگم چند جا دیگ برو به یکی نشین ، خواهرم رو گفتن تو ۳۲هفته که جفت پیر شده باید سزارین بشه آنقدر استرس کشید ترسید  رفت شهر دیگ بهترین دکتر چک کردن گفتن مشکلی نیست که چرا بچه رو می‌خوان سزارین کنن، بچه ش ۴۱هفته دنیا اومد سالم سرحال ماشاالله ، خطا پزشکی زیاد پیش میاد حواست باش

والا به من گفتن سینه هام پلی کیستیک هست و چند ساله درگیرم فقط واسه تخمدان نیست

درسته عزیزم پلی کیستیک یعنی تجمع کیست های ریز ، منظور من از این پست تنبلی تخمدان بود