2777
2789

مادرانی که یک بار سقط داشتید تو هفته های پایین و بعدش باردار شدید و نی نی به سلامت دنیا اومد میشه بیاید از تجربه های خوبتون بگید که امیدواری بشه برای دیگران؟ 

یه سقط داشتم و میخوام الان اقدام کنم ولی همه ش فکرم درگیره که مثل قبلی نشه.

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم تو 8هفته بخاطر عدم تشکیل قلب میترسم الان تو اقدامم ولی خبری نیست سنو دادم گفتن تنبلی داری و پلیکیسیت

https://rubika.ir/joinc/CCGDGJJA0QIDOGCPDXBSUSBFDCWIPZAH                        لینک چنل پوشاکم. حمایتم کنید فداتون❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه سقط داشتم اصلا نفهمیدم کی باردار شدم عقب انداختم مشکوک شد جوابش ولی لک داشتم رفتم سونو ساک رو هم دیدن ولی افتادم به خونریزی الکیی دیگه دقیقااا ۶ ماه بعدش اقدام کردم برای بارداری ماه اول هم باردار شدم والان دخترم دوسالشه

برا من تو ده هفته توقف رشد ذاشت ، بعدش خودم و همسرم رفتیم ازمایش ، همسرم کم تحرکی اسپرم داشت که سه ماه دارو مصرف کرد خودمم تنبلی تخمدان دلشتم که دوفاستون خوردم بعد سه ماه مجدد باردار شدم شکر خدا سالم به دنیا اومد دومی هم کلا ناخواسته باردار شدم و فک میکردم مجددا تنبلی تخمدانم عود کرده که تو سه ماهگی فهمیدم خیر نی نی تو دلمه 

چرا سقط کردی چن هفته بودی

8 هفته رفتم سونو گفتند قلب نداره و 7 هفته مونده،  تا 10 هفته هم صبر کردم نه قلب تشکیل شد و نه خونریزی شروع شد، دیگه رفتم بیمارستان هم دارو گرفتم و هم کورتاژ شدم الان 5 ماه گذشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم تو 8هفته بخاطر عدم تشکیل قلب میترسم الان تو اقدامم ولی خبری نیست سنو دادم گفتن تنبلی داری و پلیک ...

الهی عزیزم خیلی سخته درکت می کنم انشالله خدا دو تا دسته گل سالم و صالح به هردومون بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من یه سقط داشتم اصلا نفهمیدم کی باردار شدم عقب انداختم مشکوک شد جوابش ولی لک داشتم رفتم سونو ساک رو ...

چقدر عالی ، الهی شکر خدا دخترتو برات نگه داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برا من تو ده هفته توقف رشد ذاشت ، بعدش خودم و همسرم رفتیم ازمایش ، همسرم کم تحرکی اسپرم داشت که سه م ...

خدا رو شکر چقدر عالی

من آزمایش دادم فقط یکم غلطت خون دارم، همسرم هم یکم فرم طبیعی ش کم بود ولی دکتر گفت می تونید اقدام کنید 

دعا کن منم به سلامتی بارداربشم عزیزم. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
8 هفته رفتم سونو گفتند قلب نداره و 7 هفته مونده، تا 10 هفته هم صبر کردم نه قلب تشکیل شد و نه خونریز ...

من نزدیک۱۹ هفته سقط کردم 

ی ماهه سه چهار ماه دیگع میخام اقدام کنم 

دکترم گفت ۳تا۶ماه 

من نزدیک۱۹ هفته سقط کردم ی ماهه سه چهار ماه دیگع میخام اقدام کنم دکترم گفت ۳تا۶ماه

ای وای من چقدر سخت

انشالله به زودی زود بیای همینجا بگی به سلامتی بارداری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40