مادرانی که یک بار سقط داشتید تو هفته های پایین و بعدش باردار شدید و نی نی به سلامت دنیا اومد میشه بیاید از تجربه های خوبتون بگید که امیدواری بشه برای دیگران؟
یه سقط داشتم و میخوام الان اقدام کنم ولی همه ش فکرم درگیره که مثل قبلی نشه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یه سقط داشتم اصلا نفهمیدم کی باردار شدم عقب انداختم مشکوک شد جوابش ولی لک داشتم رفتم سونو ساک رو هم دیدن ولی افتادم به خونریزی الکیی دیگه دقیقااا ۶ ماه بعدش اقدام کردم برای بارداری ماه اول هم باردار شدم والان دخترم دوسالشه
برا من تو ده هفته توقف رشد ذاشت ، بعدش خودم و همسرم رفتیم ازمایش ، همسرم کم تحرکی اسپرم داشت که سه ماه دارو مصرف کرد خودمم تنبلی تخمدان دلشتم که دوفاستون خوردم بعد سه ماه مجدد باردار شدم شکر خدا سالم به دنیا اومد دومی هم کلا ناخواسته باردار شدم و فک میکردم مجددا تنبلی تخمدانم عود کرده که تو سه ماهگی فهمیدم خیر نی نی تو دلمه
8 هفته رفتم سونو گفتند قلب نداره و 7 هفته مونده، تا 10 هفته هم صبر کردم نه قلب تشکیل شد و نه خونریزی شروع شد، دیگه رفتم بیمارستان هم دارو گرفتم و هم کورتاژ شدم الان 5 ماه گذشته