2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 105 پست

قصدش جدبه؟؟؟

واقعا میخاد بیاد جلو؟؟؟؟

برو باهاش حرف بزن بگو واقعا میای یا نه بگو اگه میای من برات صبر میکنم .وگرنه وقتمو تلف نکنم

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اندکی صبر .هر چه بزرگتر بشی بیشتر متوجه میشی که خوب شد ولش کردی .

ولی هر چی میره جلوتر دردم بیشتر میشه ولی کمتر نمیشه 

هر چی می‌ره جلوتر فقط بیشتر خودمو گم میکنم

نمیتونم متنفر باشم کاش یکبار باهام بد بود یا بد حرف میزد تا الان ازش متنفر میشدم

بد نبوده چون بی تفاوت بوده بهت ساده ای عزیزم ، من بگم قبول نمی‌کنی برو خودت تجربه کن ، گاهی باید تجربه کنی یک چیزایی رو تو زندگی ک بشن عبرت 

۵ سال بایکی بودم

تو سختی هاش بی پولی هاش سربازیش  مشکلاتش باهاش موندم

دیوووووونه وار وابستم کرد عاشقم کرد  ۵ماه ونیم ولم کرد ۵ ماه گریه کردم موهام ریخت نابودشدم  ۵ ماه نخابیدم قلبم تیکه تیکه شده وکاری ازدستم برنمیادشایدیه روز برسه ک دیگ گریه نکنم اما دیگ اون ادم قبل نمیشم ...🙂

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
چون دوسش دارم چون تموم جونم درد می‌کنهاولین آدم زندگیم بود و من نمی‌دونم باید چجوری خودمو جمع کنم

چه دلگرمی بهت داد که به پاش موندی؟!

ازش فاصله بگیر اگه دوست داشته باشه یه قدمی بر میداره 

سخت هست دل کندن اما یاد بگیر 

(دوست داشتن کسی که دوست نداره اسراف محبته)یاد این افتادم خودتو دوست داشته باش به خودت ارزش بده نه دیگران پیش مشاور برو سر خودت رو گرم کن 

از اولش تاریخی رو هماهنگ نکردین که الان زده باشه زیرش برای شما یه شرایط خاص بوجود اومده ایشونم باید ...

من از اولش بهش گفتم بعد یکسال

الان خانوادم 6 ماهی هست متوجه شدن و تا الان من با دروغ یا صحبت هندل کردم ولی از این به بعد حتی میترسم بیشتر داغون شم باز پنج ماه دیگم بگذره و بگه الان هم نمیتونم 

در ثانی اصلا از 9 آن پیامم نداده که بگه منتظرم باش لطفاً 

تا من نوشتم موفق باشی پیامی نداد

حتی خدافظی

قصدش جدبه؟؟؟واقعا میخاد بیاد جلو؟؟؟؟برو باهاش حرف بزن بگو واقعا میای یا نه بگو اگه میای من برات صبر ...

میترسم بابام با راه دور مخالفه

الان شیش ماهی هست فهمیده

من میترسم اون تایم بیاد دیگه اصلا قبولش نکنن

بهم گفتن یا مهر میاد یا دیگه پاشو نزاره

من دیگه نمیتونم تیکه هامو جمع کنم

حتی بعد موفق باشی که بهش گفتم بزار پیامم نداده که بگم باشه منتظر میمونم

اصلا میترسم چرا من همش از خودگذشتگی میکنم و اون خودخواهی 

من از اولش بهش گفتم بعد یکسالالان خانوادم 6 ماهی هست متوجه شدن و تا الان من با دروغ یا صحبت هندل کرد ...

بعضیا به دروغ طرفو نگهمیدارن میگن فلان تاریخ 

ولی بعضیاهم پیشبینی هاشون اشتباه درمیاد چون واقعا وضعیت اقتصادی سختیه 

بنظرمن واسه آروم کردن خودت برو باهاش حرف بزن تکلیفتو روشن کن 

اگه رابطه ای هم باهاش نداشتی راحت تر میتونی تمومش کنی