الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چند روز پیش ۱۵۰تومن داده واسه مامانم دستبند طلا گفتم مبارکش باشه حداقل ۱۰۰هزار تومن هم میدادی من دلم خوش بشه ی کارت اتوبوس شارژ کنم یا ی پفک میخریدم اونم نداد گفت زنم مهمه😒
شاید نگران شدهآخه منم یبار با دخترخاله ام رفتم کوه کنار خونه امون ،انقد دنبالمون کشتن کنگوخاله ام م ...
اآخه میدونی چیه هرجا بخوام برم میگه خودم میبرمت مامانمم میاره بعد توی ماشین هعی دست میکشه روی ران مادر من اون دست ب این میزنه ی حالتی ک چندشم میشه چند بار ب مامانم گفتم نکنید این کاراروبدم میاد معذب میشم مامانم میگم تورانی هستی دختره بی حیا بتوچهمابخاطر تو زندگی نکنیم تازه بدترمیکننن😔😔
ححتما بابات همیشه بی دلیل و بدلیل طرف اونو میگرفته نه؟
اره ولی ما 6 ماه بیشتر باهاش زندگی نکردیم خواهر بزرگم که ازدواج کرده بود من و خواهر کوچیکم رو برد خونش من با خواهرم از اون به بعد زندگی کردم ولی 6 ماه ازدازه 6 سال گزشت