2777
2789
اولا که من مسخره نکردم شماروگفتم که منم بخاطر همچین مسائل مسخره ای کتک خوردمولی خب دیگه چیکار میشه ک ...

ییعنی منظورت اینه ک تو وقتی نمیرفتی پیاده روی میزدنت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ابجی دلم ریش ریش شد یاد خودم افتادم راستش تو 12 سالگیم مامانم فوت کرد 13 سالگیم بابام زن گرفت زن ...

عزیزم اونم تجربه خیلی دردناکیه،الان ازدواج کردی یا همچنان بااونایی؟

چند روز پیش ۱۵۰تومن داده واسه مامانم دستبند طلا گفتم مبارکش باشه حداقل ۱۰۰هزار تومن هم میدادی من دلم خوش بشه ی کارت اتوبوس شارژ کنم یا ی پفک میخریدم اونم نداد گفت زنم مهمه😒

تتو آشپزخونه بودیم هرچی دم دستش می اومد پرت می‌کرد ب حدی ک با ی ماهی تابه آهنی چنان زد تو سرم ک دستش ...

دلم خیلی برات سوخت در حدی که اشکم گرفت نا مادریم خیلی از این بلا ها سرم اورده مامانم 12 سالگیم فوت کرد بابام 13 سالگیم زن گرفت بیل بخوره تو کمرش 

دلم خیلی برات سوخت در حدی که اشکم گرفت نا مادریم خیلی از این بلا ها سرم اورده مامانم 12 سالگیم فوت ک ...

ححتما بابات همیشه بی دلیل و بدلیل طرف اونو می‌گرفته نه؟

ررفتم پیاده روی ازش اجازه نگرفتم

شاید نگران شده

آخه منم یبار با دخترخاله ام رفتم کوه کنار خونه امون ،انقد دنبالمون کشتن ک‌نگو

خاله ام می‌گفت امانته این دختر

درکل اگه هم اینطوری نیست سعی کن ازش اجازه بگیری و بهونه دستش ندی

شاید نگران شدهآخه منم یبار با دخترخاله ام رفتم کوه کنار خونه امون ،انقد دنبالمون کشتن ک‌نگوخاله ام م ...

اآخه میدونی چیه هرجا بخوام برم میگه خودم میبرمت مامانمم میاره بعد توی ماشین هعی دست میکشه روی ران مادر من اون دست ب این میزنه ی حالتی ک چندشم میشه چند بار ب مامانم گفتم نکنید این کارارو‌بدم میاد معذب میشم مامانم میگم تورانی هستی دختره بی حیا بتوچه‌مابخاطر تو زندگی نکنیم تازه بدترمیکننن😔😔

ححتما بابات همیشه بی دلیل و بدلیل طرف اونو می‌گرفته نه؟

اره ولی ما 6 ماه بیشتر باهاش زندگی نکردیم خواهر بزرگم که ازدواج کرده بود من و خواهر کوچیکم رو برد خونش من با خواهرم از اون به بعد زندگی کردم ولی 6 ماه ازدازه 6 سال گزشت