2777
2789
عنوان

خانم های متاهل جای من بودید چ رفتاری میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 51 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میگی با ایشون حرف زدی ولی بازم کار خودشو میکنهمن خودم توو این شرایط قرار بگیرم سرد برخورد میکنم ...

منم سرد  شدم حسی بهش ندارم 

دیشب ساعت ده  زنگ زد گفت نمیخای ی زنگ بزنی ببینی کجام چند دیقه حرف زدم تمام 

آخر هفته چون خانوادم نیستن کلا خونه اونام نمیدونم چ رفتاری نشون بدم

ببخشید ۵ ماه عقد 😁

اها 😂❣️

ب سلامتی ودل خوش 

اون چندسالشع مگر؟! 

باهاش حرف بزن الانم اروم بگو ولی دیدی بازم تفرع رفت بهش بگو اینطوری نیست اگ بودی تغغیر میدادی ادم یک بار دوبار استباه

خوب باشی انگار بد بودی که بد میشن 😏شانس ماس

اها 😂❣️ب سلامتی ودل خوش اون چندسالشع مگر؟! باهاش حرف بزن الانم اروم بگو ولی دیدی بازم تفرع رفت بهش ...

اخر هفته چون خانوادم نیستن میرم خونشون 

نمیدونم چ رفتاری کنم اونجا

فقط بهونه بلدن

اره بهشونم ک میگی اخم و تخم که نه بهونه کجاست خودت داری اینارو میگی بهونس الکی نمیگم خیلیم درست میگم بهشونم بر میخوره😕

منم سرد شدم حسی بهش ندارم دیشب ساعت ده زنگ زد گفت نمیخای ی زنگ بزنی ببینی کجام چند دیقه حرف زدم تم ...

نمیدونم توصیه م برای شما خوبه یا ن ولی من خودم باشم همین روند رو ادامه میدم

من خودمم توو عقدم درک میکنم چقد ادم دلش تنگ میشه یا توجه میخواد

اخر هفته چون خانوادم نیستن میرم خونشون نمیدونم چ رفتاری کنم اونجا

با مادرش جوری؟! 

اگر ارع ب اون بگو

اگرم نه یکم خودت نارحت جلو چشم اون فقط نشون بده گفت چته توم شروع کن😁

نمیدونم توصیه م برای شما خوبه یا ن ولی من خودم باشم همین روند رو ادامه میدممن خودمم توو عقدم درک میک ...

منم میخام پسش بزنم 

ولی اون لحظه ک گفتم نمیخام گفت چزا چی بگم ؟